Glutenfri økologisk rød pesto 180 gr

4,95

Økologisk rød pesto, en oppskrift som kan holdes i romtemperatur i 18 måneder, tilberedt med råvarer som kommer helt fra økologisk landbruk og behandlet utelukkende med extra virgin olivenolje, italiensk tomatmasse og soltørkede tomater. Rett og slett et eksepsjonelt produkt, kremet og velduftende. Perfekt for folk som ønsker å smake på produkter som har vissheten om at råvarene er helt hentet fra økologisk landbruk.

38 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776818886 COD: 1542 kategori: Stikkord: , , , , , , ,

Vår økologiske røde pesto er en eksepsjonell oppskrift og en ekte juvel av økologisk mat. Denne deilige sausen kan holdes ved romtemperatur i 18 måneder, takket være bruken av høykvalitetsingredienser utelukkende fra økologisk landbruk, behandlet med omhu og lidenskap.

Bruken av extra virgin olivenolje, en av hovedpersonene i vårt middelhavskjøkken, bidrar til å gi den røde pestoen en unik kremethet og en rik og omsluttende aroma, som passer perfekt sammen med de andre ingrediensene. Den italienske tomatmassen, valgt med oppmerksomhet og omhu, gir pestoen en tone av friskhet og en naturlig sødme, og løfter smaken av sausen til et høyere nivå. Soltørkede tomater, med 9 % innhold, er et karakteristisk element i denne oppskriften, og gir pestoen sin karakteristiske dyprøde farge og en konsentrert og smakfull smak. Italiensk basilikum, tilstede med 6 % i sausen, er et grunnleggende element for å gi pestoen den unike og autentiske aromaen, som gjør denne sausen til en ekte delikatesse. Cajou-nøtter, ost, hvitløk og salt fullfører denne oppskriften, og tilfører en tone av kremethet og smak som vil gjøre hver rett spesiell og uforglemmelig.

Vår økologiske røde pesto er et perfekt valg for folk som er oppmerksomme på kvalitet og miljømessig bærekraft, siden den kun inneholder ingredienser fra økologisk landbruk, uten bruk av genmodifiserte organismer (GMO). Med vissheten om å smake på et økologisk produkt, kan du nyte vår røde pesto vel vitende om at du kun har de beste råvarene tilgjengelig, tilberedt med lidenskap og respekt for miljøet.

Denne kremete og velduftende sausen er perfekt for å krydre pasta, gnocchi eller til å smøre på krutonger, bringe den autentiske smaken av Italia til bordet og nyte en unik kulinarisk opplevelse. Med vår økologiske røde pesto kan du oppdage en ny dimensjon av smak og autentisitet, noe som gjør hvert måltid til et øyeblikk av nytelse og dele med menneskene du bryr deg om. Eksperimenter med nye oppskrifter og la deg erobre av magien til økologisk rød pesto, en saus som forsterker smakene til middelhavskjøkkenet og tilfører et snev av godhet og autentisitet til hver rett.

Ingredienser: Extra virgin olivenolje*, tomatmasse*, tørkede tomater* 9%, italiensk basilikum* 6%, cajou nøtter*, ost* (melk*, salt, løpe), hvitløk*, salt, antioksidant: askorbinsyre. * biologisk. Produktet inneholder ikke GMO.

Utløpsdato: Skal konsumeres innen 24 måneder. Garantert holdbarhet: 3/4 (18 måneder).

Slik bruker du: Som den er, klar til bruk.

Organoleptiske egenskaper: Konsistens: kremaktig Farge: mørk rød Lukt: typisk for basilikum og soltørkede tomater Smak: typisk for basilikum og soltørkede tomater

Allergener: Inneholder: nøtter og melk. Glutenfri.

Primæremballasje: Glasskrukke + blikklokk.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 1765 kJ / 428 kcal Fett: 42 g hvorav mettede fettsyrer 6,5 g Karbohydrater: 8,6 g hvorav sukkerarter 5,2 g Proteiner: 2,9 g Salt: 1,6 ,XNUMX gr

vekt 0,180 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første som anmelder “Glutenfri økologisk rød pesto 180 gr”