Hel sommertrøffel 25 gr

15,00

Sort sommertrøffel i glasskrukke. Ideell for etterbehandling av retter og forretter. Bruk også konserveringsvæsken som finnes inne i glasset, som et krydder.

utsolgt

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple

Hele sommertrøffelen på 25 gram representerer en ekte kulinarisk perle, klar til å bringe et snev av luksus og raffinement til forberedelsene dine. Denne fine sommertrøffelen (Tuber aestivum Vitt.) er nøye høstet og utvalgt for å gi deg en ekstraordinær gastronomisk opplevelse.

Hver trøffel har blitt nedsenket i vann og smaksatt lett med en tone av salt og aroma, og skaper en perfekt balanse som understreker de naturlige egenskapene til selve trøffelen. Denne prosessen, utført med stor forsiktighet, sikrer at hver trøffel beholder sin umiskjennelige duft og aromatiske smak som gjør den så deilig.

Allsidigheten til denne hele sommertrøffelen er virkelig eksepsjonell. Det er den perfekte ingrediensen for å fullføre og pynte på et bredt utvalg av retter og forretter. Du kan rive den fint over nykokt pasta, risotto eller eggerøre for å legge til et snev av eleganse og smaksintensitet. Videre er den konserverende væsken inne i glasset like verdifull, siden den fanger essensen av trøffelen og kan brukes som et krydder for å forsterke smaken av rettene dine ytterligere.

Fraværet av gluten i dette produktet gjør det til et passende valg for flere diettbehov, noe som sikrer at det kan nytes av et enda bredere publikum.

Med sin omsluttende aroma og unike smak er Whole Summer Truffle 25 gr et ekstraordinært tillegg til kjøkkenet ditt. Legg til et snev av luksus til måltidene dine og gjør enhver kulinarisk anledning til en uforglemmelig opplevelse.

Ingredienser: Sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt.), vann, salt, smakstilsetning.

Utløpsdato: 24 måneder.

Oppbevaringsmetode: Romtemperatur. Når den er åpnet, oppbevares ved +2° / +4° og konsumeres innen 6 dager.

Slik bruker du: Ideell for etterbehandling av retter og forretter. Bruk også konserveringsvæsken som finnes inne i glasset, som et krydder.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: fast Farge: brun Lukt: typisk Smak: naturlig, typisk og behagelig Tilstand: fast / flytende

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder slike komponenter. Under innsamling, overføring og behandling er produktet ikke utsatt for noen risiko for krysskontaminering. Glutenfri.

Primæremballasje: Glasskrukke + blikklokk.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 333 kJ / 80 kcal Fett: 1,3 g hvorav mettede fettsyrer 0,2 g Karbohydrater: 6,4 g hvorav sukkerarter 0,5 g Fibre: 8,4 g Proteiner: 6,4 g Salt: 0,45 g

vekt 0,025 kg
mark

Skattesats

10

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

20039010

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Hel sommertrøffel 25 gr”