Siciliansk pistasjkrem 190 gr

8,10

“Gusto” siciliansk pistasjkrem.

utsolgt

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819487 COD: 9487 kategori: Stikkord: , , , , ,

Sicilian Pistachio Cream er en utmerket blanding av smaker som kombinerer sødmen til den hvite kremen med den intense aromaen av pistasjnøtter fra den kjente regionen Sicilia. Denne delikatessen er kreativt utviklet for å tilby en ekstraordinær og unik smaksopplevelse.

Grunnlaget for denne kremen er deilig hvit krem, som er laget av en harmonisk kombinasjon av ingredienser av høy kvalitet. Ingrediensene i den hvite kremen inkluderer sukker, en blanding av vegetabilske oljer som solsikkefrøolje og fett fra palme- og palmekjerner. Denne kombinasjonen gir kremen en silkeaktig tekstur og omsluttende sødme som blander seg perfekt med den rike aromaen av pistasjnøtter.

10 % skummetmelkpulver og mysepulver kombineres med kremen, og gir en myk og fløyelsmyk kropp. E322 solsikkelecitin-emulgator fungerer som et bindemiddel, og sikrer en jevn blanding og en jevn tekstur.

Det livlige hjertet til denne kremen er representert av de fine pistasjenøtter. Blandingen inneholder 28 % naturlige pistasjnøtter og 7 % sicilianske pistasjnøtter, som kommer fra et av de mest kjente territoriene for deres kvalitet og særegne smak. Disse pistasjenøttene tilfører en tone av dybde og intensitet til den generelle smaken av kremen, og tilbyr en umiskjennelig duft og naturlig sødme.

Sicilian Pistachio Cream er et deilig valg for å berike frokost, snacks eller desserter. Den egner seg perfekt til å smøres på brødskiver, kjeks eller kaker, men kan også brukes som ingrediens for tilberedning av gourmetsøtsaker og desserter. Kombinasjonen av utvalgte ingredienser og dyktigheten som den ble laget med gjør denne kremen til en ekte hyllest til den praktfulle sicilianske pistasjen.

Ingredienser: Hvit krem ​​(sukker, vegetabilsk olje og fett (oljer (solsikke), fett (palme, palmekjerne)), skummetmelkpulver (10%), mysepulver, emulgator (E322 solsikkelecitin), smakstilsetning (vanilje)), naturlig pistasj 28 %, siciliansk pistasj 7 %.

Utløpsdato: 24 måneder.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 2498 kJ / 601 kcal Fett: 44,61 g hvorav mettede fettsyrer 12,03 g Karbohydrater: 37,56 g hvorav sukkerarter 36,66 g Fibre: 3,0 g Proteiner: 10,85 g Salt: 0,4 g

vekt 0,190 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Siciliansk pistasjkrem 190 gr”