Durian chips med hvit trøffel 40 gr

7,00

Durian-chips produseres med frukten av planten av Durio-slekten, som inkluderer mange forskjellige varianter, og blant dem er den mest utbredte Durio zibethinus. Takket være det høye innholdet av ernæringsprinsipper, vitaminer og næringsstoffer, er det definert som fruktens konge.

120 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8859237001654 COD: 1654 kategori: Stikkord:

Durian Chips med hvit trøffel representerer en signaturkreasjon som inviterer deg til å oppdage en ny dimensjon av gastronomisk nytelse. Denne ekstraordinære kombinasjonen av smaker vil fengsle deg fra første smak, og etterlater deg ivrig etter å utforske denne deilige delikatessen ytterligere.

Vår spesialitet er selve crunchiness, med en konsistens som vil gi deg en 100 % unik sanseopplevelse. Basen av chipsen består av den verdsatte Durian-frukten, høstet direkte i Thailand, landet som kan skryte av en lang tradisjon i kunsten å dyrke denne ekstraordinære frukten. Dens karakteristiske smak kombineres med den raffinerte aromaen av hvit trøffel, og skaper en kombinasjon av smaker som vil overraske og glede ganen din.

Chipsen kuttes tykke og sprø, nettopp for å bevare intensiteten og konsistensen. Hver brikke er dekket med de fineste oliven, som tilfører en tone av smak og et snev av luksus. I tillegg er sjenerøse biter av durian og hvit trøffel jevnt fordelt over hver brikke, noe som sikrer at hver bit er en eksplosjon av smak.

Den omsluttende aromaen av våre sterkeste trøffelchips i verden vil omslutte deg fullstendig og transportere deg til en verden av kulinarisk nytelse. Nøkkelingrediensene inkluderer 92% Durian-frukten, som danner basen, den hvite trøffelen som tilfører en dyrebar og raffinert tone, utvalgte aromaer som forsterker smaksopplevelsen og et snev av palmeolje for en uimotståelig crunch.

Hver pakke med Durian Chips med hvit trøffel er en invitasjon til å oppdage nye smaker, omfavne det uvanlige og nyte en unik delikatesse. En ekstraordinær kulinarisk opplevelse som gir deg lyst til å nyte igjen og igjen.

Ingredienser: Durian frukt 92%, hvit trøffel, smakstilsetninger 6%, palmeolje 2%.

Utløpsdato: 2 år.

Konserveringsmetode: Oppbevares på et kjølig og tørt sted.

Næringsverdier per 100 g: Kalorier 147 kcal, Fett 5 g, Kolesterol 0 mg, Natrium 2 mg, Kalium 436 mg, Karbohydrater 27 g, Fiber 3,8 g, Protein 1,5 g

vekt 0,04 kg
mark

Skattesats

10

Opprinnelsesland

Italia

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Durian chips med hvit trøffel 40 gr”