Kosher trøffel akasiehonning 80 gr

9,00

Sødme med svart sommertrøffel basert på akasiehonning. Kosher sertifisert.

2 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819395 COD: 9395 Kategori: , Stikkord: , , , , , ,

Vår Dolcezza al tartufo, laget med Kosher-sertifisert akasiehonning, er en unik og raffinert smaksopplevelse som kombinerer honningens naturlige sødme med elegansen og intensiteten til sommertrøfler. Denne deilige smaksblandingen er skapt for å tilfredsstille selv de mest krevende ganer og tilbyr en virkelig spesiell matopplevelse.

Akasiehonning, med sin delikate duft og omsluttende sødme, er den perfekte basen for å forsterke de aromatiske og jordaktige tonene til sommertrøffelen. Dens silkeaktige tekstur og søt-aromatiske smak blander seg harmonisk med den intense aromaen til trøffelen.

Sommertrøffelen, Tuber aestivum Vitt., er en av de fineste kulinariske skatter, kjent for sin karakteristiske aroma og sin kompleksitet i smak. Tilstedeværelsen av denne delikatessen gjør vår Dolcezza al tartufo til et virkelig spesielt produkt, egnet for de mest elegante anledninger og øyeblikk for deling med venner og familie.

Kosher-sertifikatet garanterer at produktet vårt oppfyller strenge kvalitets- og produksjonsstandarder, noe som gjør det egnet for alle personer som følger en Kosher-diett.

Du kan nyte vår Dolcezza al tartufo på mange forskjellige måter: smør den på skiver av ristet brød for en deilig frokost eller mellommåltid, eller legg den som topping på ferske eller lagrede oster for å skape en eksplosjon av smaker og aromaer.

Vår Dolcezza al tartufo er en verdifull gave å gi til dine kjære eller en måte å skjemme bort deg selv og gjøre rettene dine enda mer spesielle. Dens unikhet og raffinement vil vinne deg og gi deg en uforglemmelig kulinarisk opplevelse. God smak og ha det gøy å eksperimentere med nye kombinasjoner!

Ingredienser: Akasiehonning 96 %, sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt.) 3 %, smakstilsetning.

Utløpsdato: 24 måneder.

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 1340 / Kcal 315 Fett 0,1 g hvorav mettede fettsyrer 0 g Karbohydrater 77,8 g hvorav sukker 77,8 g Fiber 0,3 g Proteiner 0,8 g Salt 0,03 ,XNUMX g

vekt 0,120 kg
mark

HS kode

04090000

Opprinnelsesland

Italia

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Kosher trøffel akasie honning 80 gr”