Akasiehonning og sommertrøffel 120 gr

13,65

Sort delikatesse med trøffelsmak basert på akasiehonning. Ideell som forrett eller som andre rett, akkompagnert av godt lagret Pecorino- eller Fossa-ost. Blandede oster med trøffelhonning.

1 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple

Vår herlighet med trøffelsmak, basert på akasiehonning, er en unik smaksopplevelse som kombinerer honningens naturlige sødme med den omsluttende og dyrebare smaken til sommertrøffelen. Denne deilige delikatessen er spesielt laget for å tilfredsstille de mest krevende ganer og er perfekt både som forrett og som andre rett.

Akasiehonning, med sin delikate sødme og blomsteraroma, er den ideelle basen for å forsterke den intense smaken av sommertrøffelen. Det omhyggelige utvalget av akasiehonning garanterer en silkeaktig tekstur og en balansert smak som blander seg vakkert med trøffelen.

Sommertrøffelen, også kjent som Tuber aestivum Vitt., er en av de fineste kulinariske skattene i landet vårt. Med sin karakteristiske aroma og jordnære toner gir sommertrøffelen denne delikatessen et snev av luksus og originalitet, noe som gjør den perfekt for spesielle anledninger og elegante middager.

The Truffle Flavored Delight er det perfekte akkompagnementet til lagrede oster som god Pecorino og Formaggio di Fossa. Den intense aromaen av trøfler gifter seg perfekt med kompleksiteten og dybden i smakene til lagrede oster, og skaper en smakskombinasjon som vil glede sansene dine. Du kan servere denne delikatessen på knasende krutonger for å sette pris på dens silkeaktige tekstur og omsluttende smak. Eller du kan kombinere den med blandede oster, for å lage en palett av unike smaker og aromaer.

Vår delikatesse med trøffelsmak er en gourmetopplevelse som kan nytes rolig og forsiktig, for å oppdage alle nyansene av smak og aroma som denne delikatessen har å tilby. Et snev av eleganse og raffinement for å legge til rettene dine og gjøre enhver anledning spesiell. Nyt måltidet!

Ingredienser: Akasiehonning 96 %, sommertrøffel 3 % (Tuber Aestivum Vitt.), smakstilsetning.

Utløpsdato: 24 måneder.

Slik bruker du: Ideell som forrett eller som andre rett, akkompagnert med godt lagret Pecorino- eller Fossa-ost. Blandede oster med trøffelhonning.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: halvflytende Farge: strågul, lys Lukt: typisk Smak: veldig søt, aromatisk. Ingen ettersmak Tilstand: fast

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder slike komponenter. Under innsamling, overføring og behandling er produktet ikke utsatt for noen risiko for krysskontaminering. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler.

Næringsverdier pr 100 g: Energi: Kj 1419 / Kcal 334 Fett: 0 g hvorav mettede fettsyrer 0 g Karbohydrater: 83 g hvorav sukkerarter 81 g Proteiner: 0,5 g Salt: 0,04 g

vekt 0,12 kg
mark

HS kode

04090000

Opprinnelsesland

Italia

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Akasiahonning og sommertrøffel 120 gr”