Mostarda og sort sommertrøffel 80 gr

6,24

Spesialiteter basert på sennep og svart sommertrøffel. Ideell for å krydre fisk, skalldyr, kjøtt, kalde retter, kokt kjøtt, salater.

38 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819074 COD: 9074 Kategori: , Stikkord: , , , , , ,

Vår sennep- og svarte sommertrøffelbaserte spesialitet er et ekte kulinarisk mesterverk, en eksepsjonell krydder som kombinerer søtheten til sennep med den intense og dyrebare smaken av svart sommertrøffel. Denne unike kombinasjonen av smaker gjør produktet vårt uimotståelig og allsidig, perfekt for å berike mange kulinariske forberedelser.

Sennep er et tradisjonelt krydder som er elsket i mange retter, og vi bruker kun de beste ingrediensene i oppskriften vår. Basen består av vann, sennepsfrø, eddik og salt, mens konserveringsmidlet natriumbisulfitt garanterer friskhet og holdbarhet.

Den svarte sommertrøffelen, også kjent som Tuber aestivum Vitt., er en av de mest verdsatte og elskede trøflene for sin intense og jordaktige aroma. Dens tilstedeværelse på 3 % i vår spesialitet gir den en tone av luksus og raffinement, og forvandler hver rett til en fryd for ganen.

Dette krydderet er ekstremt allsidig og passer vakkert til et bredt spekter av ingredienser. Den er perfekt for å krydre fisk og skalldyr, og forbedrer smaken uten å dekke den til. Selv med kjøtt, både kokt og kokt, skaper det en guddommelig sammenkobling som vil gjøre rettene dine uforglemmelige. Vår sennep- og svarte sommertrøffelspesialitet er også et utmerket tilbehør til kalde retter og salater. Kombinasjonen av sødme og intensitet gjør den perfekt for å kontrastere den friske og lette smaken til grønnsakene, og skape en virkelig unik harmoni av smaker.

For å gjøre produktet vårt enda mer spesielt, har vi lagt til et snev av aroma, som ytterligere forsterker duften og kompleksiteten. Melkesyren E270 garanterer riktig surhet som balanserer smakene, noe som gjør denne spesialiteten til et perfekt balansert krydder.

Oppdag magien til denne senneps- og svarte sommertrøffelbaserte spesialiteten og forvandle hver rett til et ekte kulinarisk kunstverk. Dens allsidighet og ekstraordinære smak gjør det til et unikt og uunnværlig produkt for elskere av god mat. Eksperimenter med nye kombinasjoner og skap uforglemmelige gastronomiske opplevelser med vårt høykvalitetskrydder. Nyt måltidet!

Ingredienser: Sennep (vann, SENNEPSfrø, eddik, salt, konserveringsmiddel: natriumbisulfitt), sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt.) 3 %, salt, smakstilsetning. Forsuringsmiddel: Melkesyre E270.

Utløpsdato: 12 måneder.

Slik bruker du: Ideell for å krydre fisk, skalldyr, kjøtt, kalde retter, kokt kjøtt, salater.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: kremaktig Farge: gul Lukt: typisk Smak: naturlig, typisk og behagelig Tilstand: fast

Allergener: Produktet inneholder allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder disse komponentene: Sennep og SULFITTER. Inneholder ikke gluten. Inneholder surstoff: E270.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 756 / Kcal 182 Fett 14,7 g hvorav mettede fettsyrer 1,2 g Karbohydrater 3,2 g hvorav sukker 2,3 g Proteiner 8,4 g Salt 5,66 g

vekt 0,080 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Mostarda og svart sommertrøffel 80 gr”