Viser 10 resultater

 • Balsamicoeddik av Modena IGP med trøffel 100 ml

  8,43

  Krydder basert på balsamicoeddik fra Modena smaksatt med trøfler. Den er ideell som krydder på salater, risottoer, egg, kjøtt og oster.

  Ny al carrelloLaster Ferdig
 • Dressing med hvit trøffelsmak basert på extra virgin olivenolje 100 ml

  6,60

  Ekstra virgin olivenolje med hvit trøffelsmak. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler.

  Ny al carrelloLaster Ferdig
 • EVO OIL Extra virgin olivenolje smaksatt med hvit trøffel

  6,45 - 9,15

  Krydder basert på extra virgin olivenolje smaksatt med hvit trøffel (knoll magnatum pico). Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler. Våre fine ekstra virgin olivenoljer er en kulinarisk nytelse. Smøraktige og glatte i tekstur og fulle av smak, disse oljene vil glede kresne gourmeter og nybegynnere kokker. Utsøkt produsert i små partier av håndverkere som dypper fine trøfler i extra virgin olivenolje, vår hvite trøffelolje er tynnere enn vår svarte trøffel.

  VelgLaster Ferdig
 • EVO OIL Extra virgin olivenolje med sort trøffelsmak

  6,00 - 8,85

  Krydder basert på extra virgin olivenolje smaksatt med svart trøffel (knoll melanosporum vitt). Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler. Våre fine ekstra virgin olivenoljer er en kulinarisk nytelse. Smøraktige og glatte i tekstur og fulle av smak, disse oljene vil glede kresne gourmeter og nybegynnere kokker. Utsøkt produsert i små partier av håndverkere som dypper fine trøfler i extra virgin olivenolje, vår sorte trøffelolje er sterkere enn vår hvite trøffel.

  VelgLaster Ferdig
 • Extra virgin olivenolje med hvit trøffel

  5,46 - 8,97

  Krydder med hvit trøffelsmak basert på extra virgin olivenolje. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler.

  VelgLaster Ferdig
 • Extra virgin olivenolje med hvit trøffel 250 ml

  8,97

  Krydder basert på extra virgin olivenolje smaksatt med hvit trøffel (knoll magnatum pico). Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler.

  Ny al carrelloLaster Ferdig
 • Kosher hvit trøffel ekstra virgin olivenolje 250 ml

  16,80

  Krydder med hvit trøffelsmak basert på extra virgin olivenolje. Kosher sertifisert. Olje for å smaksette forretter, andreretter, tilbehør, krutonger og andre lignende produkter.

  Ny al carrelloLaster Ferdig
 • Extra virgin olivenolje med svart trøffel

  5,13 - 8,70

  Krydder smaksatt med svart trøffel basert på extra virgin olivenolje. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler.

  VelgLaster Ferdig
 • Extra virgin olivenolje med svart trøffel 250 ml

  8,70

  Krydder basert på extra virgin olivenolje smaksatt med svart trøffel (knoll melanosporum vitt). Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler.

  Ny al carrelloLaster Ferdig
 • Trøffelvinaigrette 100 ml

  8,64

  Krydder basert på ekstra virgin olivenolje og balsamicoeddik fra Modena IGP. Den er ideell som krydder på salater, risottoer, egg, kjøtt og oster.

  Ny al carrelloLaster Ferdig