EVO OIL Extra virgin olivenolje smaksatt med hvit trøffel

6,45 - 9,15

Krydder basert på extra virgin olivenolje smaksatt med hvit trøffel (knoll magnatum pico). Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler. Våre fine ekstra virgin olivenoljer er en kulinarisk nytelse. Smøraktige og glatte i tekstur og fulle av smak, disse oljene vil glede kresne gourmeter og nybegynnere kokker. Utsøkt produsert i små partier av håndverkere som dypper fine trøfler i extra virgin olivenolje, vår hvite trøffelolje er tynnere enn vår svarte trøffel.

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple

Dette eksepsjonelle krydderet basert på extra virgin olivenolje smaksatt med hvit trøffel (knoll magnatum pico) er en kulinarisk delikatesse uten sidestykke. Dens allsidighet gjør den ideell som krydder for et bredt spekter av kulinariske tilberedninger, fra enkle bruschetta til mer raffinerte retter.

Våre fine ekstra virgin olivenoljer er en ekte kulinarisk nytelse. Med sin smøraktige, glatte tekstur og livlige smak er disse oljene en virkelig godbit for kresne gourmeter og nybegynnere.

Utsøkt produsert i små partier av dyktige håndverkere, vår hvite trøffelolje er et resultat av forsiktig og omhyggelig bearbeiding. De fine trøflene er delikat dyppet i extra virgin olivenolje, og frigjør sakte aromaer og smaker, og skaper et perfekt ekteskap mellom de to ingrediensene.

Den hvite trøffelen, med sin raffinerte og komplekse aroma, gir oljen en mer subtil og delikat karakter enn vår sorte trøffel. Denne særegenheten gjør den perfekt for å forsterke smakene til retter uten å overvinne dem.

Dens allsidighet gjør den ideell for å krydre krutonger og fyll for forretter, og gir dem et snev av raffinement og en unik smak. Førsteretter når nye smakshøyder, mens andreretter forvandles til autentiske kulinariske kunstverk med tillegg av dette krydderet.

Omelettene, med sin enkelhet og godhet, blir en kulinarisk delikatesse, og gir et snev av eleganse til retten.

Dette krydderet er et perfekt valg for enhver anledning, fra spesielle middager til hverdagsmåltider. Dens smak og evne til å forbedre enhver rett gjør den til et uvurderlig tillegg til kjøkkenet ditt.

Hver dråpe av denne hvite trøffeloljen vil transportere deg til en verden av raffinerte smaker og unike smaksopplevelser. Den omsluttende aromaen til den hvite trøffelen, kombinert med mykheten til ekstra virgin olivenolje, vil gjøre hver rett til en uforglemmelig opplevelse.

Oppdag gleden ved å bruke dette krydderet på kjøkkenet og la deg erobre av dets godhet og raffinement. Del denne unike kulinariske opplevelsen med dine kjære og nyt privilegiet av å smake på den hvite trøffelen, en ekte gastronomi. Dressingen med ekstra virgin olivenolje med hvit trøffelsmak vil forvandle hvert måltid til en fest for ganen, og gjøre bordet ditt til et sted for raffinert kulinarisk nytelse.

Ingredienser: Extra virgin olivenolje 99%, aroma.

Utløpsdato: 24 måneder.

Slik bruker du: For å få mest mulig ut av produktets kvaliteter anbefales det å bruke en teskje olje per person. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler. Bruk denne deilige ekstra jomfruen med måte til å fullføre supper, sauser, poteter eller pasta. Drypp det forsiktig over antipasti, kokt kjøtt eller pizza mens de går til bordet for en ekstra dæsj trøffelsmak. Eller bruk den til å legge til en gourmetvri til hjemmelagde pommes frites.

Organoleptiske egenskaper: Vår ekstra virgin olivenolje med hvit trøffelsmak er delikat, velsmakende og appetittvekkende. Mange oppfatter en tone av hvitløk i dens generelle smak og aroma, blandet med dens svake soppsmak og rike, smøraktige toner. Mer delikat enn vår svarte trøffel, denne skatten vil få vann i munnen!

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder slike komponenter. Under innsamling, overføring og behandling er produktet ikke utsatt for noen risiko for krysskontaminering. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 3676 / Kcal 894 Fett 99 g hvorav mettede fettsyrer 18 g Karbohydrater 0 g hvorav sukker 0 g Fiber 0 g Proteiner 0 g Salt 0 ,XNUMX g

vekt N / A
Format

Ml 100, 250 ml

mark

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

15179099

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “EVO OIL Hvit trøffelsmak ekstra virgin olivenolje”