EVO OIL Extra virgin olivenolje med sort trøffelsmak

6,00 - 8,85

Krydder basert på extra virgin olivenolje smaksatt med svart trøffel (knoll melanosporum vitt). Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler. Våre fine ekstra virgin olivenoljer er en kulinarisk nytelse. Smøraktige og glatte i tekstur og fulle av smak, disse oljene vil glede kresne gourmeter og nybegynnere kokker. Utsøkt produsert i små partier av håndverkere som dypper fine trøfler i extra virgin olivenolje, vår sorte trøffelolje er sterkere enn vår hvite trøffel.

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple

Dette ekstraordinære krydderet, basert på ekstra virgin olivenolje smaksatt med svart trøffel (knoll melanosporum vitt), er en ekte kulinarisk delikatesse. Dens allsidighet gjør den ideell som krydder for et bredt spekter av kulinariske tilberedninger, fra enkle bruschetta til mer forseggjorte retter.

Våre fine ekstra virgin olivenoljer er en fryd for ganen. Med sin smøraktige karakter og myke konsistens presenterer de seg selv som ekte gastronomiske skatter, i stand til å tilfredsstille de mest krevende gourmetene og aspirerende nybegynnere kokker.

Utsøkt produsert i små partier av dyktige håndverkere, vår sorte trøffelolje er resultatet av forsiktig og omhyggelig håndverk. Omhyggelig nedsenket i ekstra virgin olivenolje, frigjør de dyrebare svarte trøflene sakte sine aromaer og smaker, og gir oljen en avgjørende og uimotståelig karakter.

Den svarte trøffelen, med sin kompleksitet av parfymer, gir oljen en mer markert intensitet enn vår hvite trøffelolje. Dette gjør den perfekt for å berike enhver rett, og gir en sterk og omsluttende smak som overvinner sansene.

Dens allsidighet gjør den perfekt for å krydre krutonger og fyll for forretter, forsterke smakene til rettene og tilføre en tone av luksus og raffinement. Førsteretter når nye smakshøyder, mens andreretter forvandles til kulinariske kunstverk med tillegg av dette krydderet.

Omeletter, med sin enkelhet og godhet, blir en kulinarisk delikatesse, og blir til en nytelse for ganen.

Denne dressingen er et perfekt valg for enhver anledning, fra en romantisk middag til en familielunsj. Dens smak og evne til å heve enhver rett gjør den til et uvurderlig tillegg til kjøkkenet ditt.

Hver dråpe av denne sorte trøffeloljen vil fordype deg i en verden av ekstraordinære smaker og unike smaksopplevelser. Den omsluttende aromaen til den svarte trøffelen, kombinert med mykheten til ekstra virgin olivenolje, vil gjøre hver rett til en uforglemmelig opplevelse.

Oppdag gleden ved å bruke dette krydderet på kjøkkenet og la deg erobre av dets godhet og raffinement. Del denne unike kulinariske opplevelsen med dine kjære og nyt privilegiet av å smake på den svarte trøffelen, en ekte gastronomi. Dressingen med sort trøffelsmak med ekstra virgin olivenolje vil forvandle hvert måltid til en fest for ganen, og gjøre bordet ditt til et sted for raffinert kulinarisk nytelse.

Ingredienser: Extra virgin olivenolje 99%, aroma.

Utløpsdato: 24 måneder.

Slik bruker du: For å få mest mulig ut av produktets kvaliteter anbefales det å bruke en teskje olje per person. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler. Bruk denne utsøkte oljen med måte til å fullføre supper, sauser, poteter eller pasta. Drypp den forsiktig over forretter, kokt kjøtt eller pizza for å legge til et snev av trøffelsmak når de kommer til bordet, eller bruk den til å legge til en gourmetvri til hjemmelagde pommes frites.

Organoleptiske egenskaper: Denne ekstra virgin olivenoljen med sort trøffelsmak har en intens og jordnær smak, og litt kommer langt! Aromaen er moskusaktig og fruktig, og smaken er kompleks og kjent, tro mot soppfamilien, rik og robust.

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder slike komponenter. Under innsamling, overføring og behandling er produktet ikke utsatt for noen risiko for krysskontaminering. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 3676 / Kcal 894 Fett 99 g hvorav mettede fettsyrer 18 g Karbohydrater 0 g hvorav sukker 0 g Fiber 0 g Proteiner 0 g Salt 0 ,XNUMX g

vekt N / A
Format

Ml 100, 250 ml

mark

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

15179099

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “EVO OIL Black trøffelsmak ekstra virgin olivenolje”