Siciliansk pistasjpesto 190 gr

11,34

Siciliansk pistasjpesto "Gusto".

7 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819456 COD: 9456 kategori: Stikkord: , , , ,

Vår sicilianske pistasjpesto "Gusto" er en ekte smaksreise i det sicilianske landet, med den intense og karakteristiske smaken av kvalitetspistasjnøtter. Denne sausen er en hyllest til rikdommen og godheten til denne dyrebare frukten, typisk for de sicilianske landene, og vil overvinne deg med sin autentiske og omsluttende smak.

Med 48 % naturlige pistasjnøtter og 12 % sicilianske pistasjnøtter, er vår Pesto en skikkelig godbit for ganen, og gir deg den intense aromaen og uimotståelige kremete til sicilianske pistasjnøtter. Omtanken i valg av ingredienser gjør denne sausen til en unik delikatesse av høy kvalitet. Solsikkefrøoljen, nøye utvalgt, er ingrediensen som binder og blander elementene i sausen, gir den en behagelig mykhet og gjør den enda mer kremet og smakfull. Enkelheten og autentisiteten til vår sicilianske pistasjpesto "Gusto" kommer også til uttrykk gjennom saltet, som forsterker smaken til pistasjenøtter uten å overvinne den.

Denne pestoen er det perfekte valget for å berike rettene dine med et snev av raffinert autentisitet. Perfekt for å krydre fersk pasta, risotto, bruschetta eller bare smøre på sprø brød, vår sicilianske pistasjpesto er i stand til å heve hver rett til et unikt nivå av godhet og tilfredsstillelse. Takket være sin umiskjennelige smak passer denne sausen vakkert til et bredt utvalg av tilberedninger, og tilfører et snev av originalitet og autentisitet til bordet ditt.

La deg erobre av duftene og smakene fra Sicilia med vår "Gusto" pistasjpesto. Et ekte og høykvalitetsprodukt som vil glede både ganen din og gjestene dine. Unn deg selv øyeblikk med nytelse og deling ved å nyte denne deilige sausen, og oppdag den sanne smaken av den autentiske sicilianske pistasjen. Med vår sicilianske Pistachio Pesto "Gusto" blir hver bit en uforglemmelig kulinarisk opplevelse, der tradisjon blander seg med godheten til de beste ingrediensene.

Ingredienser: Naturlig pistasj 48 %, siciliansk pistasj 12 %, solsikkeolje, salt.

Utløpsdato: 18 måneder.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 3022 kJ / 733 kcal Fett: 73 g hvorav mettede fettsyrer 7,8 g Karbohydrater: 4,9 g hvorav sukkerarter 2,7 g Fibre: 6,4 g Proteiner: 11 g Salt: 0,7 g

vekt 0,190 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Siciliansk pistasjpesto 190 gr”