Pesto med pistasj og steinsopp 190 gr

9,60

Pistasjpesto og "Gusto" porcini-sopp.

18 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819449 COD: 9449 kategori: Stikkord: , , , , ,

Vår "Gusto" pistasj- og pistasjsopppesto er en kulinarisk delikatesse som vil overbevise deg med sin unike og omsluttende smak. Denne ekstraordinære kombinasjonen av naturlige pistasjnøtter og sicilianske pistasjnøtter, kombinert med intensiteten til steinsopp, vil gi liv til en fin og uimotståelig saus.

Med 48 % naturlige pistasjnøtter og 12 % sicilianske pistasjnøtter, er denne sausen en hyllest til rikdommen og godheten til denne dyrebare frukten, typisk for de sicilianske landene. Den intense og delikate smaken av pistasjnøtter blander seg med den omsluttende aromaen av pistasjsopp, og skaper en balansert og tilfredsstillende kombinasjon av smaker. Solsikkefrøolje, nøye utvalgt, er ingrediensen som binder og blander elementene i sausen, og gir den en behagelig mykhet og kremethet. Porcini-sopp, tilstede ved 0,5 %, gir sausen en omsluttende og deilig smak, og beriker hver rett med sin intensitet og smaksdybde. Saltet og aromaen fullfører denne oppskriften, og forsterker smaken til pistasjenøtter og pistasjsopp, uten noen gang å overdøve dem.

Vår "Gusto" pistasj og pistasjsopppesto er ideell for å berike rettene dine med et snev av raffinement og originalitet. Med sin unike og uimotståelige smak vil denne sausen gi en spesiell vri til forretter som pasta og risotto, men vil være like deilig på crostini, bruschetta eller smør på ferskt brød. Også for å krydre kjøtt og oster viser denne sausen seg å være et perfekt valg for et raffinert og tilfredsstillende bord.

Dens kremete og intense smak gjør den til en sann delikatesse som kan nytes i selskap med kjære. Legg til et snev av "Smak" til rettene dine og la deg overvinne av godheten til pistasjnøtter og pistasjsopp. Vår "Gusto" Pistachio and Porcini Mushroom Pesto er det ideelle valget for gourmeter som ønsker å utforske nye smaksnyanser og skape uforglemmelige kulinariske opplevelser. Gled ganen din og gjestene dine med denne fine sausen, og unn deg selv øyeblikk med autentisk gastronomisk nytelse.

Ingredienser: Naturlig pistasj 48 %, siciliansk pistasj 12 %, solsikkefrøolje, steinsopp 0,5 %, salt, smakstilsetning.

Utløpsdato: 24 måneder.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 3387 kJ / 816 kcal Fett: 85,4 g hvorav mettede fettsyrer 4,5 g Karbohydrater: 2,4 g hvorav sukkerarter 1,6 g Fibre: 3,8 g Proteiner: 7,6 g Salt: 0,4 g

vekt 0,190 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Pistasjepesto og steinsopp 190 gr”