Sommertrøffel pistasj pesto 190 gr

10,20

Krydder basert på pistasjpesto med sommertrøffel.

22 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819500 COD: 9500 kategori: Stikkord: , , , , , ,

Vår sommertrøffelpistachiodressing er en kulinarisk delikatesse som kombinerer to av de mest verdsatte og elskede ingrediensene i det italienske kjøkkenet: den sicilianske pistasjen og sommertrøffelen. Denne ekstraordinære kombinasjonen gir krydderet en unik og uimotståelig smak, perfekt for å berike og forbedre dine kulinariske forberedelser.

Pistachio er den ubestridte hovedpersonen i denne pestoen, med 48 % naturlig og autentisk pistasj og 12 % siciliansk pistasj, nøye utvalgt for å garantere kvaliteten og intensiteten til smaken. Pistasj er en ekte siciliansk fortreffelighet, kjent for sin intense grønne farge og litt søte og smøraktige smak.

Sommertrøffelen, med sine 0,4 %, tilfører en tone av luksus og raffinement til krydderet. Sommertrøffelen, også kjent som Tuber aestivum Vitt., er en rekke dyrebare trøfler som er verdsatt for sin delikate, men umiskjennelige aroma. Denne trøffelen gir pestoen en jordaktig og litt nøtteaktig nyanse, beriker smaken av pistasjen og skaper en synergi av smaker som vil erobre ganen din. Solsikkefrøolje brukes i tilberedning av pesto for å gi den en kremet og delikat konsistens, som passer perfekt til smaken av pistasj og sommertrøffel. Salt er tilstede for å balansere smakene og forsterke egenskapene til de to hovedingrediensene. Vår sommertrøffelpistasjepesto er et allsidig krydder som passer til mange kulinariske tilberedninger. Du kan bruke den til å krydre pasta, og berike rettene dine med et snev av raffinert originalitet. Den egner seg også utmerket til å forsterke forretter og aperitiffer, kanskje smørt på krutonger eller kombinert med fine oster.

Dette krydderet er ideelt for de som ønsker å berike rettene sine med fine ingredienser av høy kvalitet. Den unike kombinasjonen av pistasj og sommertrøffel gjør den til et perfekt valg for matelskere og elskere av gourmetmat. Velg vår sommertrøffelpistasjepestodressing for å forvandle hver rett til en uforglemmelig kulinarisk opplevelse, og berike ganen din med ekstraordinære smaker og delikatesser fra haute gastronomi. Med våre håndplukkede ingredienser og lidenskap for kvalitet, er vi sikre på at dette krydderet vil bli en favoritt på kjøkkenet ditt. Prøv det og la deg erobre av dens unike og uimotståelige godhet.

Ingredienser: Pistasj 48 %, siciliansk pistasj 12 %, solsikkeolje, sommertrøffel 0,4 %, salt, smakstilsetning.

Utløpsdato: 24 måneder.

Allergener: Kan inneholde andre nøtter: mandler, hasselnøtter. IKKE EU-pistasj, EU-pistasj.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 2897 / Kcal 702 Fett 67 g hvorav mettede fettsyrer 7,9 g Karbohydrater 9,2 g hvorav sukker 2,7 g Proteiner 12,2 g Salt 0,115 g

vekt 0,190 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å anmelde “Pistasjepesto med sommertrøffel 190 gr”