Pistasjkrem med mørke sjokoladekorn 190 gr

8,70

Pistasjkrem med siciliansk pistasj og mørke korn basert på 100 % "Modica PGI Chocolate".

233 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819494 COD: 9494 kategori: Stikkord: , , , , , , ,

Pistasjkremen med mørke sjokoladebiter er en virkelig godbit som kombinerer rikdommen til pistasjnøtter med den intense smaken av mørk sjokolade. Denne delikatessen er resultatet av en harmonisk kombinasjon av ingredienser av høy kvalitet, perfekt balansert for å tilby en ekstraordinær smaksopplevelse.

Grunnlaget for denne kremen er en fløyelsmyk og delikat hvit krem. Ingrediensene i denne fløtekremen inkluderer sukker, en blanding av vegetabilske oljer inkludert solsikkeolje og palme- og palmekjerneoljer, skummetmelkpulver og mysepulver. Denne basen bidrar til å gi en myk og kremet tekstur til kremen, og omslutter ganen med en balansert sødme.

Det karakteristiske elementet i denne kremen er tilstedeværelsen av dyrebare pistasjnøtter. Naturlig 28% og siciliansk pistasj 7%, sammen gir de en intens pistasjsmak som passer perfekt med kremet i basen. Denne kombinasjonen skaper en uimotståelig aroma og ristet nøtteaktig note som vil glede sansene.

De 13 % "Modica PGI Chocolate" baserte mørke kornene er prikken over i-en. Denne mørke sjokoladen er en ekte kulinarisk perle, med sine historiske røtter og robuste smak. Det mørke sjokoladekornet blander seg med pistasjen, og skaper en kontrast av teksturer og smaker som gjør hver bit til en unik opplevelse.

Pistasjkremen med mørke sjokoladebiter er ideell for de som leter etter en fengslende blanding av smaker og teksturer. Med hver skje vil du bli fanget av en perfekt balanse mellom sødme, kremethet og en intens tone av mørk sjokolade og pistasj. Et flott alternativ å nyte på egen hånd eller kombinere med søtsaker, desserter og snacks.

Ingredienser: Hvit krem ​​(sukker, vegetabilsk olje og fett (oljer (solsikke), fett (palme, palmekjerne)), skummetmelkpulver (10%), mysepulver, emulgator (E322 solsikkelecitin), smakstilsetning (vanillin)), naturlig pistasj 28%, siciliansk pistasj 7%, mørke korn basert på "Modica PGI sjokolade" 13%.

Utløpsdato: 24 måneder.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 2423 kJ / 582 kcal Fett: 39,9 g hvorav mettede fettsyrer 13,52 g Karbohydrater: 47,04 g hvorav sukkerarter 44,83 g Fibre: 2,93 g Proteiner: 7,26 g Salt: 0,14 g

vekt 0,190 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å omtale “Pistasjekrem med mørke sjokoladekorn 190 gr”