Polenta med sort sommertrøffel 350 gr

9,45

Polenta med sort sommertrøffel i PET-krukke.

utsolgt

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819135 COD: 9135 kategori: Stikkord: , , , , ,

Vår svarte sommertrøffelpolenta er en hymne til den italienske kulinariske tradisjonen, beriket av den dyrebare den svarte sommertrøffelen. En rett som legemliggjør essensen av autentiske smaker og raffinementet til en så verdifull ingrediens.

Basen til denne polentaen er ferdigkokt maismel, valgt for å garantere rask og ukomplisert tilberedning. Det ferdigkokte maismelet er kjent for sin kremete tekstur og rustikke smak, som passer vakkert til svarte sommertrøfler.

Den 1 % tørkede sorte sommertrøffelen, som kommer fra Tuber aestivum Vitt., er hemmeligheten bak denne retten. Dens omsluttende aroma og eleganse sprer seg delikat i polentaen, og skaper en symfoni av smaker som fanger oppmerksomheten til middagsgjestene. Hver bit av polenta er en sansereise, der den svarte sommertrøffelen blander seg harmonisk med maismelets myke tekstur.

For å tilberede denne ekstraordinære polentaen anbefaler vi å helle melet i 1,5 liter kaldt, allerede saltet vann. Kok opp blandingen, rør med en visp i ca 5/6 minutter, alltid i samme retning. Dette vil tillate polentaen å nå ønsket konsistens, kremet og omsluttende.

I tillegg kan du glede deg over denne delikatessen uten bekymringer, siden produktet vårt er fritt for gluten og konserveringsmidler. Denne polentaen med svart sommertrøffel er en hyllest til italiensk kulinarisk tradisjon og fortreffelighet, en rett som overfører varmen fra hjemmelaget mat og den umiskjennelige aromaen til den svarte trøffelen.

Ingredienser: Forkokt maismel, tørket sommertrøffel 1 % (Tuber aestivum Vitt.), smakstilsetning. Produktet inneholder ikke og kommer ikke fra genmodifiserte organismer. Glutenfri.

Utløpsdato: 18 måneder.

Slik bruker du: Dryss melet i 1,5 liter kaldt, allerede saltet vann, kok opp under omrøring med visp i ca 5/6 minutter, alltid i samme retning.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: typisk maismel, homogen, uten klumper, med trøffelfragmenter Farge: gyllengul med biter av trøffel Lukt: svak parfyme typisk for maismel, fraværende fremmed lukt Smak: typisk maismel med tone av trøffel, fri for fremmedlegemer og unormale smaker Tilstand: fast

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder slike komponenter. Under innsamling, overføring og behandling er produktet ikke utsatt for noen risiko for krysskontaminering. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 1558 / Kcal 367 Fett 1,3 g hvorav mettede fettsyrer 0,3 g Karbohydrater 80,3 g hvorav sukker 0,5 g Proteiner 7,5 g Salt 0,01 g

vekt 0350 kg
mark

Skattesats

4

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

11022090

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å anmelde “Polenta med svart sommertrøffel 350 gr”