Glutenfri Bolognese saus 180 gr

3,87

Ragù alla Bolognese er et tradisjonelt krydder fra det Emilianske kjøkken, tilberedt med italiensk tomatkjøtt og biff. Hver familie beholder oppskriften videreført fra generasjon til generasjon, og det samme skjedde for oppskriften vår på Bolognese-saus. Og på denne måten ønsker vi å nå italienske bord med et håndlaget produkt som er resultatet av å bruke de beste råvarene. Ideell til alle typer pasta.

52 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776818824 COD: 1530 kategori: Stikkord: , , , , , , ,

Ragù alla Bolognese er et ekte ikon for det Emilianske kjøkkenet, et tradisjonelt krydder som har gått gjennom generasjoner og som bevarer den autentiske smaken av Italia. Vår Bolognese-sausoppskrift er en dyrebar skatt, overlevert fra generasjon til generasjon, og vi er stolte av å bringe den til italienske bord med et håndverksprodukt, tilberedt med omhu og dedikasjon, med kun de beste råvarene.

Den italienske tomatmassen, med 64 % innhold, er hovedelementet i denne raguen. Denne tomatmassen er dyrket med lidenskap i de fruktbare italienske landene, og gir sausen den karakteristiske søte og omsluttende smaken, som forener biffen for å skape en ekstraordinær kombinasjon av smaker. Biffet, med et innhold på 13 %, er nøye utvalgt for å garantere en saus med en myk tekstur og en autentisk smak. Sakte tilberedt sammen med tomatkjøttet gir kjøttet sausen en saftig og omsluttende smak, noe som gjør hver bit til en uforglemmelig opplevelse. Den ekstra jomfruolivenoljen, en verdifull ingrediens i kjøkkenet vårt, fullfører denne oppskriften med sin note av verdi og edelhet, og gir ragù en delikat aroma og en unik harmoni av smaker. Tomatpuré, løk, gulrøtter, hvitløk og krydder beriker smaken av sausen ytterligere, og bidrar til å gjøre Bolognese-sausen til en veritabel smaksfest, som vil erobre hjertet til enhver gourmet.

Vår Ragù alla Bolognese er et ekstremt allsidig krydder, perfekt med alle typer pasta. Enten det er tagliatelle, pappardelle, spaghetti eller rigatoni, vår ragù tilpasser seg med eleganse og godhet til ethvert pastaformat, og forvandler hver rett til en unik kulinarisk opplevelse. Denne oppskriften, overlevert fra generasjon til generasjon, representerer autentisk italiensk tradisjon og har som mål å bringe den ekte smaken og lidenskapen til det Emilianske kjøkkenet til bordet ditt. Med vår Bolognese-saus kan du smake på hjertet av Italia og leve en uforglemmelig kulinarisk opplevelse, som vil gjøre hvert måltid til et øyeblikk av glede og deling.

Ingredienser: Italiensk tomatkjøtt (64%), biff (13%), extra virgin olivenolje, tomatkonsentrat, løk, salt, gulrøtter, hvitløk, krydder. Produktet inneholder ikke GMO.

Utløpsdato: Skal konsumeres innen 24 måneder. Garantert holdbarhet: 3/4 (18 måneder).

Slik bruker du: Som den er, klar til bruk.

Organoleptiske egenskaper: Konsistens: kremaktig Farge: rød tenderer mot oransje Lukt: typisk for tomatkjøtt og kjøtt Smak: typisk for tomatkjøtt og kjøtt

Allergener: Kan inneholde spor av nøtter og melk. Glutenfri.

Primæremballasje: Glasskrukke + blikklokk.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 555 kJ / 134 kcal Fett: 10 g hvorav mettede fettsyrer 2,1 g Karbohydrater: 4,4 g hvorav sukkerarter 3,8 g Proteiner: 5,8 g Salt: 2,0 ,XNUMX gr

vekt 0,180 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Glutenfri Bolognese saus 180 gr”