Carnaroli ris med sort sommertrøffel 350 gr

9,45

Carnaroli ris med sort sommertrøffel i PET-krukke. Deilig førsterett. For best resultat koker du risen i 60 cl. saltet vann i ca. 20 minutter, tilsett parmesan etter smak på slutten av kokingen.

utsolgt

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819142 COD: 9142 kategori: Stikkord: , , , , ,

Vår Carnaroli-ris med svart sommertrøffel representerer en ekstraordinær kombinasjon av edlen til Carnaroli-ris og den omsluttende aromaen til den svarte sommertrøffelen. En kreasjon som kombinerer tradisjon og raffinement, og gir liv til en rett med ekstraordinær godhet og med en berusende aroma.

Grunnlaget for denne retten er den anerkjente Carnaroli-risen, valgt for sin evne til å absorbere smaker og gradvis frigjøre dem under tilberedning. Carnaroli-ris, med sin kremete tekstur og rike kjerne, er perfekt for å lage en rett som fortryller ganen med hver bit.

Det magiske preget av denne retten er gitt av den 1 % tørkede sommertrøffelen, som kommer fra den verdsatte Tuber aestivum Vitt. Denne svarte sommertrøffelen, med sin karakteristiske aroma og eleganse, blander seg harmonisk med ris, og gir en unik dybde av smak. Hver gaffel er en symfoni av smaker, der den svarte sommertrøffelen kombineres med risen i en perfekt balanse av smaker.

For å tilberede denne deilige førsteretten anbefaler vi å koke risen i 60 cl saltet vann i ca 20 minutter. Dette vil tillate risen å koke sakte, absorbere vannet og oppnå den al dente-teksturen som er signaturen til Carnaroli-ris. Når den er tilberedt, kan du legge til favorittosten din, for eksempel parmesan, for å berike retten ytterligere med sin kremete og fantastiske smak.

Ikke bare representerer denne Carnaroli-risen med svart sommertrøffel en uforglemmelig kulinarisk opplevelse, men den er også et smart valg for de som leter etter en rett uten gluten eller konserveringsmidler. En rett som bringer autentisiteten til italienske smaker og delikatessen til den svarte trøffelen til bordet, og gir hver bit en eksplosjon av gastronomisk nytelse.

Ingredienser: Carnaroli ris 98 %, tørket sommertrøffel 1 % (Tuber aestivum Vitt.), smakstilsetning.

Utløpsdato: 24 måneder.

Slik bruker du: Deilig førsterett. For best resultat koker du risen i 60 cl. saltet vann i ca. 20 minutter, tilsett parmesan etter smak på slutten av kokingen.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: vanlig Farge: hvit med biter av trøffel Lukt: typisk for produktet og behagelig Tilstand: solid

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder slike komponenter. Under innsamling, overføring og behandling er produktet ikke utsatt for noen risiko for krysskontaminering. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 1502 / Kcal 354 Fett 0,9 g hvorav mettede fettsyrer 0,2 g Karbohydrater 78 g hvorav sukker 0,2 g Fiber 2,7 g Proteiner 7,6 g Salt 0,01 ,XNUMX g

vekt 0,350 kg
mark

Opprinnelsesland

Italia

Skattesats

4

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Carnaroli ris med svart sommertrøffel 350 gr”