Kosher trøffelsalt 80 gr

7,56

Grovt spiselig salt med trøffel. Kosher sertifisert.

utsolgt

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819401 COD: 9401 Kategori: , Stikkord: , , , , ,

Vårt kosher trøffelsalt er en ekte kulinarisk fortreffelighet som kombinerer enkelheten til grovt matsalt med den umiskjennelige smaken og aromaen til sommertrøffelen. Denne kombinasjonen skaper et virkelig ekstraordinært produkt, perfekt for å berike og forbedre rettene dine på en unik og sofistikert måte.

Grunnlaget for vårt salt er laget av høykvalitets grovt salt, spesielt utvalgt for å sikre en upåklagelig tekstur og smak. Dens granulære struktur gir en jevn fordeling av trøffelsmaken, og skaper en synergi mellom saltet og selve trøffelen.

Den 2 % tørkede sommertrøffelen (tilsvarer 8 % fersk trøffel) er den ubestridte hovedpersonen til dette produktet. Tuber aestivum Vitt. er en variasjon av trøffel med en umiskjennelig duft og en dyrebar aroma, som blander seg harmonisk med saltets krystallinske struktur. Dette skaper en unik kombinasjon av smaker som kan forvandle enhver rett til en ekstraordinær smaksopplevelse.

For å sikre kvaliteten og sikkerheten til produktet vårt, har vi valgt å følge Kosher-standarder, som garanterer produksjon som overholder religiøse og kvalitetsstandarder. Videre er trøffelsaltet vårt fri for allergener, som tydelig angitt på emballasjen. Den inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler, noe som gjør den egnet for et bredt spekter av mennesker med ulike kostholdsbehov.

Enten du ønsker å forsterke smaken til en kjøttrett, legge til en raffinert touch til en pastarett eller delikat smaksette en frisk salat, er vårt Kosher trøffelsalt den perfekte allierte. Takket være dens allsidighet kan den brukes i en rekke kulinariske tilberedninger, og tilbyr alltid et snev av eleganse og raffinement. Gå inn i en verden av unike trøffelsmaker og oppdag hvordan vårt kosher trøffelsalt kan forvandle enhver rett til en gourmetkreasjon. Nyt måltidet!

Ingredienser: Grovt spiselig salt, 2 % tørket sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt.) – tilsvarende 8 % fersk trøffel, smakstilsetning.

Utløpsdato: 24 måneder.

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 16 / Kcal 4 Fett 0 g hvorav mettede fettsyrer 0 g Karbohydrater 0,1 g hvorav sukker 0,1 g Proteiner 0,5 g Salt 98 g

vekt 0,080 kg
mark

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

25010099

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Kosher trøffelsalt 80 gr”