Guérande grå salt og svart trøffel 60 gr

7,56

Spesialiteter basert på Guérande gråsalt og verdsatt svart trøffel. Ypperlig som krydder til grillede kjøtt- og fiskeretter.

43 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819241 COD: 9241 kategori: Stikkord: , , , , ,

Vår spesialitet basert på Guérande-grått salt og dyrebar svart trøffel er en ekte kulinarisk nytelse, perfekt for å forsterke smaken til mange retter. Det grå saltet av Guérande, kjent for sin kvalitet og rikdom på mineraler, blander seg harmonisk med den intense og umiskjennelige smaken til den svarte trøffelen, og skaper en kombinasjon av unike og raffinerte smaker.

Grå salt av Guérande, anerkjent med den beskyttede geografiske indikasjonen (PGI), kommer fra den bretonske regionen Guérande, i Frankrike. Dens spesielle grå farge skyldes tilstedeværelsen av marine mineraler som samler seg under krystalliseringsprosessen. Dette dyrebare saltet gir rettene et snev av autentisitet og en lett salt smak, som passer perfekt til mange kulinariske tilberedninger.

Den svarte sommertrøffelen, tørket for å bevare dens egenskaper og smaksintensitet, er en av skattene i italiensk og verdens gastronomi. Dens delikate og umiskjennelige aroma, med jordaktige og nøtteaktige undertoner, gjør denne svarte trøffelen til et ideelt valg for å forbedre de deiligste rettene.

Kombinasjonen av disse fine ingrediensene skaper et krydder av eksepsjonell kvalitet, perfekt for å forsterke smaken av grillet kjøtt, og gir det en raffinert og uimotståelig tone. Bruken er like egnet for fiskebaserte retter, og tilfører marine preparater en tone av eleganse og smak.

Vår spesialitet tilberedes med omhu og oppmerksomhet, og bruker kun ingredienser av høy kvalitet. Det 96 % grå saltet av Guérande PGI garanterer renheten og ekteheten til dette krydderet, mens den 3 % tørkede svarte sommertrøffelen tilfører sin ekstraordinære rikdom av smaker.

Resultatet er et raffinert, allsidig produkt med en unik smak, ideell for å heve det kulinariske nivået til forberedelsene dine. Du kan bruke den til å krydre grillet kjøtt, gi dem et spesielt og uimotståelig preg, eller for å forsterke smaken av fiskebaserte retter, og gi deg en uforglemmelig kulinarisk opplevelse.

Med vår blanding av Guérande-grått salt og edel svart trøffel, vil du kunne forvandle hver rett til et gastronomisk kunstverk, og berike den med majesteten til naturens smaker og dufter. Enten du er en ekspertkokk eller en matlagingsentusiast, vil dette krydderet være det ideelle valget for å gjøre rettene dine enda mer spesielle og deilige.

Ingredienser: Grått salt av Guérande PGI 96 %, tørket sommertrøffel 3 % (Tuber aestivum Vitt.), smakstilsetning.

Utløpsdato: 36 måneder.

Slik bruker du: Utmerket som krydder til grillede kjøtt- og fiskeretter.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: fint salt med mange biter av trøffel plassert på en jevn måte Farge: tenderer til grå Lukt: typisk Smak: naturlig, typisk og behagelig Tilstand: solid

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder slike komponenter. Under innsamling, overføring og behandling er produktet ikke utsatt for noen risiko for krysskontaminering. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler.

Ernæringsmessige egenskaper per 100 g: Energi Kj 0 / Kcal 0 Fett 0 g hvorav mettede fettsyrer 0 g Karbohydrater 0 g hvorav sukker 0 g Protein 0 g Salt 96,5 g

vekt 0,060 kg
mark

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

25010099

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Guérande gråsalt og svart trøffel 60 gr”