Sort sommertrøffel grillsaus 80 gr

5,82

Halvflytende saus med tomatpuré til grillmat, med svart sommertrøffel. Med sin spesielle smak og røykaroma passer den godt til ulike typer kjøtt og grønnsaker.

14 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819050 COD: 9050 Kategori: , Stikkord: , , , , , , , ,

Vår halvflytende tomatpurésaus til grillmat med svart sommertrøffel er en eksplosjon av smaker som vil gjøre grill- og grillpreparatene dine enda mer uimotståelige. Denne sausen kombinerer den intense, røykfylte smaken av barbecuesaus med den fine aromaen av svarte sommertrøfler, og skaper en deilig og unik kombinasjon.

Tomatpuré er grunnlaget for denne sausen, og gir en fyldig og fyldig smak, beriket med en søt tone gitt av sukker og glukose-fruktosesirup. Vineddiken tilfører en behagelig syre, balanserer smaken av sausen og gir den et snev av friskhet. Den særegne karakteren til denne sausen er gitt av den røykfylte aromaen, som gir den den litt røykaktige smaken som er typisk for grillpreparater, noe som gjør den perfekt til ulike typer kjøtt og grønnsaker. Løkpulveret og chilien bidrar til å forsterke smakene, og tilfører sausen et snev av varme og en krydret tone. Den 3 % svarte sommertrøffelen er hovedpersonen som tilfører denne grillsausen en tone av luksus og raffinement. Dens jordiske aroma og delikate nøttesmak kombineres harmonisk med de andre ingrediensene, og gjør denne sausen til en sann delikatesse.

Takket være dens halvflytende konsistens er sausen perfekt egnet til å smøres eller pensles på kjøtt under grilling, slik at smakene blander seg med kjøttet og skaper en deilig aromatisk skorpe. Denne halvflytende tomatpurésausen med svart sommertrøffel er ideell for å gjøre grill- og grillpreparatene dine enda mer spesielle og elegante. Du kan bruke den til å smaksette kjøtt som kylling, svinekjøtt, biff eller lam, eller til å gi grillede grønnsaker et snev av raffinement. Overrask gjestene dine med denne unike og ikke-repetable sausen, som vil sette et gourmetpreg til forberedelsene dine. La deg erobre av den spesielle smaken og røykaromaen til denne sausen, og oppdag hvor allsidig og deilig den er for enhver kulinarisk anledning.

Våre råvarer av høy kvalitet og kjærlighet til god matlaging garanterer en barbecuesaus med svarte sommertrøfler som vil tilfredsstille de mest krevende ganer og forvandle grillingene dine til en uforglemmelig opplevelse. Prøv det og gi rettene dine et snev av luksus og raffinement som vil bli verdsatt av alle.

Ingredienser: Barbecuesaus (tomatpuré, sukker, vann, vineddik, glukose-fruktosesirup, salt, modifisert maisstivelse, røykaroma, løkpulver, chili), sommertrøffel 3 % (Tuber aestivum Vitt. ), aroma.

Utløpsdato: 12 måneder.

Slik bruker du: Med sin spesielle smak og røykaktige aroma passer den godt til ulike typer kjøtt og grønnsaker.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: halvflytende Farge: mørk rød Lukt: typisk Smak: naturlig, typisk og behagelig Tilstand: fast

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer. Inneholder ikke gluten og konserveringsmidler.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 575 / Kcal 136 Fett 2 g hvorav mettede fettsyrer 0 g Karbohydrater 30 g hvorav sukker 26 g Proteiner 2 g Salt 4 g

vekt 0,080 kg
mark

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

21039090

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Svart sommertrøffel grillsaus 80 gr”