Trøffelsoyasaus 100 ml

6,15

Krydder basert på trøffelsoyasaus. Utmerket på sushi og sashimi og som krydder til salater, ris og fisk. Det forsterker smaken til maten den er ledsaget med, og gjør dem velsmakende og velsmakende.

8 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819227 COD: 9227 kategori: Stikkord: , , , , ,

Vår deilige spesialitet basert på trøffelsoyasaus er en ekte eksplosjon av smaker som vil gjøre hver av rettene dine unike. Denne sausen er perfekt å bruke på sushi og sashimi, og gir en dyrebar og raffinert touch til fiskerettene dine. Men bruksmulighetene slutter ikke her: du kan eksperimentere med det som et krydder til salater, ris og andre fiskebaserte preparater, noe som gjør dem enda smakligere og smakfullere.

Kombinasjonen av smaker mellom soyasaus og trøffel er en sann fryd for ganen. Soyasausen, laget av SOYA- og HVETEfrø, er beriket med den unike smaken av trøffel, som gir en tone av luksus og raffinement til hver rett. Resultatet er en balansert og aromatisk saus som forsterker smaken av maten den er kombinert med, og gir en uforglemmelig kulinarisk opplevelse. Allsidigheten til denne spesialiteten er det som gjør den så populær på kjøkkenet. Du kan bruke den til å krydre sushi, sashimi og salater, og gi dem et eksotisk og dyrebart preg. Eller du kan legge til noen dråper av denne sausen til risen for å forbedre smaken og gjøre den enda mer innbydende. Dine fiskeretter vil også dra nytte av dens unike aroma og smak.

Våre ingredienser er nøye utvalgt og garanterer et produkt av høy kvalitet. Soyasausen, kombinert med trøffelens aroma, skaper en synergi av smaker som vil erobre de mest krevende ganer. Enten du er en fan av japansk mat eller bare elsker å eksperimentere med nye smaker, kan ikke vår spesialitet basert på trøffelsoyasaus mangle på kjøkkenet ditt. Gi deg selv gleden av å oppdage denne kulinariske delikatessen og forvandle rettene dine til ekte smakskunstverk. Nyt måltidet!

Ingredienser: Vann, SOYA frø, HVETE, salt, smakstilsetning.

Utløpsdato: 12 måneder.

Allergener: soya.

Slik bruker du: Utmerket på sushi og sashimi og som krydder til salater, ris og fisk. Den forsterker smaken til maten den er ledsaget med, og gjør dem velsmakende og velsmakende.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: rødbrun væske Farge: mørkebrun – brun Lukt: karakteristisk Smak: salt, kjøttfull, behagelig med hint av trøffel Konsistens: flytende Tilstand: flytende

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 162 / Kcal 39 Fett 0 g hvorav mettede fettsyrer 0 g Karbohydrater 1,8 g hvorav sukker 0 g Fiber 0 g Proteiner 7,7 g Salt 14,6 ,XNUMX g

vekt 0,100 kg
mark

Skattesats

10

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

21031000

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Trøffel soyasaus 100 ml”