Svart saus med sort sommertrøffel 5% 180 gr

9,30

Svart saus med 5 % svart sommertrøffel. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og som base for alle retter med trøfler.

198 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple

Denne eksepsjonelle svarte sausen, beriket med 5 % svart sommertrøffel, er en ekte kulinarisk delikatesse. Dens allsidighet gjør den ideell som et krydder for et bredt spekter av kulinariske tilberedninger, og tilfører et snev av eleganse og raffinement til enhver rett.

Knappesopp (Agaricus bisporus) danner grunnlaget for denne sausen, og gir retten en delikat smak og saftig tekstur. Solsikkefrøoljen fullfører blandingen, og gir den mykhet og letthet, og forsterker smakene til soppen og den svarte sommertrøffelen.

Den svarte sommertrøffelen (Tuber aestivum Vitt.), med sin omsluttende aroma og unike smak, er den særegne ingrediensen i denne sausen. Med 5 % svart sommertrøffel er hver bit et bråk av ekstraordinære smaker.

De svarte olivenene, nøye utvalgt, tilfører sausen en tone av intensitet og raffinement, mens piggsoppen (Boletus edulis og beslektet gruppe) gir en behagelig kompleksitet av smaker og aromaer.

Ingrediensene er dyktig kombinert med salt, sukker, pepper og det spesielle preget av blekksprutblekk, og skaper en perfekt balanse mellom smak og aroma, som garanterer en saus av ekstraordinær godhet.

Denne svarte sausen er perfekt for å berike krutonger og fyll til forretter, forsterke smaker av retter og tilføre et snev av luksus og delikatesse. De første kursene når nye høyder av godhet, mens de andre kursene forvandles til sanne kulinariske kunstverk.

Omeletter, med sin enkelhet og godhet, stiger til nye nivåer av smak takket være dette krydderet, som skaper en harmoni av smaker på ganen.

Denne sausen er et perfekt valg for enhver anledning, fra spesielle middager til hverdagsmåltider. Dens smak og evne til å forbedre enhver rett gjør den til et uvurderlig tillegg til kjøkkenet ditt.

Hver skje av denne svarte sausen vil ta deg til en verden av ekstraordinære smaker og unike smaksopplevelser. Den omsluttende aromaen av svarte sommertrøfler, kombinert med godheten til champignonsopp og sorte oliven, vil gjøre hver rett til en kulinarisk opplevelse uten sidestykke.

Oppdag gleden ved å bruke denne sausen på kjøkkenet og la deg erobre av dens godhet og raffinement. Del denne unike kulinariske opplevelsen med dine kjære og nyt privilegiet av å smake på den svarte sommertrøffelen, en sann fortreffelighet innen gastronomi. Den svarte sausen med 5 % svart sommertrøffel vil forvandle ethvert måltid til en fest for ganen, og gjøre bordet ditt til et sted for raffinert kulinarisk nytelse.

Ingredienser: Champignonsopp (Agaricus bisporus), solsikkeolje, sommertrøffel 5 % (Tuber aestivum Vitt.), svarte oliven, steinsopp (Boletus edulis og beslektet gruppe), salt, sukker, pepper, BLEKKBLÆKK, smakstilsetninger, naturlige smakstilsetninger.

Utløpsdato: 36 måneder.

Oppbevaringsmetode: Romtemperatur. Når den er åpnet, oppbevares ved +2° / +4° og konsumeres innen 7 dager.

Slik bruker du: For å få mest mulig ut av produktets kvaliteter, anbefales det å bruke en mengde på 15-20 g krem ​​per person, varme den i 5 minutter i en panne etter å ha tilsatt kun salt og ekstra virgin olivenolje. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og som base for alle retter med trøfler.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: halvflytende Farge: mørkebrun Lukt: typisk Smak: typisk og behagelig for sopp og trøfler Tilstand: fast

Allergener: Følgende allergifremkallende stoffer er tilstede og deklarert på etiketten i produktet: BLEKKSKJÆR.

Primæremballasje: Glasskrukke.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 1479 / Kcal 359 Fett 36 g hvorav mettede fettsyrer 4,1 g Karbohydrater 4,7 g hvorav sukker 0,9 g Proteiner 2,9 g Fibre 2,8 g Salt 1,3 gr

mark

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

21039090

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Svart saus med svart sommertrøffel 5 % 180 gr”