Trøffelsaus med edel svart trøffel 3% 80 gr

7,56

Spesialiteter basert på 3 % verdsatt svart trøffel. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og som base for alle retter med trøfler.

utsolgt

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819005 COD: 9005 Kategori: , Stikkord: , , , , ,

Trøffelsausen med 3 % dyrebar svart trøffel, i en praktisk 80 grams krukke, er en eksplosjon av intense og uimotståelige smaker. Tilberedt med omhu og oppmerksomhet på detaljer, tilbyr denne sausen en deilig kombinasjon av ingredienser som blander seg harmonisk for å skape et gourmetkrydder av høy kvalitet.

Knappesoppen, Agaricus bisporus, gir sausen en fyldig og smakfull base. Solsikkefrøolje forener ingrediensene, og gir en silkeaktig og omsluttende tekstur. Den dyrebare svarte trøffelen (Tuber melanosporum Vitt.), tilstede ved 3 %, er den ubestridte stjernen i denne sausen, og gir den dens særegne aroma og umiskjennelige smak. Dens tilstedeværelse tilfører en tone av luksus og raffinement til krydderet.

Porcini-sopp, inkludert Boletus Edulis og andre fra dens beslektede gruppe, beriker sausen med en jordaktig og dyp smak, noe som bidrar til en kompleksitet i smaken. Nøye utvalgte aromaer forsterker den aromatiske opplevelsen ytterligere, mens salt og pepper justerer smaken og krydret. Denne sausen er formulert uten gluten eller konserveringsmidler, noe som gjør den egnet selv for de som er på glutenfri diett. Fraværet av disse ingrediensene garanterer en renhet og autentisitet i smaken.

Trøffelsausen med 3 % edel svart trøffel er et snev av raffinement å legge til ulike retter. Du kan bruke den til å berike forretter, forretter, hovedretter eller til og med gi et spesielt preg til gourmetsmørbrødene dine. Med sin kombinasjon av intense smaker forvandler denne sausen enhver rett til en unik og minneverdig kulinarisk opplevelse.

Ingredienser: Champignonsopp (Agaricus bisporus), solsikkeolje, verdsatt svart trøffel (Tuber melanosporum Vitt.) 3 %, steinsopp (Boletus Edulis og beslektet gruppe), smakstilsetninger, salt, sukker, pepper.

Utløpsdato: 36 måneder.

Slik bruker du: For å få mest mulig ut av produktets kvaliteter, anbefales det å bruke en mengde på 15-20 g krem ​​per person, varme den i 5 minutter i en panne etter å ha tilsatt kun salt og ekstra virgin olivenolje. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og som base for alle retter med trøfler.

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder slike komponenter. Under innsamling, overføring og behandling er produktet ikke utsatt for noen risiko for krysskontaminering. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 1015 / Kcal 246 Fett 24,1 g hvorav mettede fettsyrer 2,8 g Karbohydrater 4,7 g hvorav sukker 2,2 g Fiber 0,7 g Proteiner 2,3 g Salt 3,8 ,XNUMX g

vekt 0,080 kg
mark

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

21039090

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Trøffelsaus med edel svart trøffel 3 % 80 gr”