Trøffelsaus med verdsatt svart trøffel

6,60 - 15,90

Spesialiteter basert på verdsatt svart trøffel. Trøffelsausen er ideell for å pynte alle typer pasta, omeletter, pizzaer, bruschettas, krutonger.

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
COD: N / A Kategori: , Stikkord: , , , ,

Denne deilige sorte trøffelbaserte spesialiteten er en ekte gastronomisk nytelse. Trøffelsausen, med sin rike og omsluttende smak, er et ideelt valg for å forsterke smaken til mange retter. Dens allsidighet gjør den perfekt for garnering av alle typer pasta, fra tagliatelle til ravioli, og gir hver rett et snev av luksus og raffinement.

Champignonsopp (agaricus bisporus), frisk og velsmakende, er hovedingrediensene i denne trøffelsausen. Deres sødme og delikatesse er harmonisk kombinert med den svarte sommertrøffelen (knoll aestivum vitt.), som med sin umiskjennelige aroma og karakteristiske smak gir en tone av delikatesse til hver bit.

Porcini-sopp (boletus edulis og beslektet gruppe) er en annen verdifull ingrediens i denne sausen, og gir en jordaktig og omsluttende smak som ytterligere beriker smakskompleksiteten. Solsikkeoljen er nøye utvalgt for sin letthet, slik at smakene til sopp og trøfler kommer frem uten å bli overveldet.

Ingrediensene er ekspert kombinert med sukker, salt og pepper for å oppnå en perfekt balanse av smak. Tilsetning av sitronsyre (E330) som surhetsregulerende middel bidrar til å forsterke aromaene og smakene til trøffelsausen ytterligere.

Den dyrebare svarte trøffelen som brukes i denne spesialiteten kommer fra Italia eller andre regioner i EU, og garanterer dens autentisitet og herkomst. Valget av å bruke svart sommertrøffel tilfører en tone av friskhet og behagelighet, noe som gjør denne sausen til en perfekt følgesvenn for enhver årstid.

Trøffelsaus er en ideell følgesvenn til en rekke retter. Du kan bruke den til å pynte smakfulle omeletter, gourmetpizzaer, uimotståelig bruschetta og deilige crostini. De kulinariske mulighetene er uendelige, slik at du kan eksperimentere og imponere gjestene dine med sin deilighet og raffinement.

Med hver skje av denne trøffelsausen kan du fordype deg i en ekstraordinær kulinarisk opplevelse. Dens rikdom av smaker og delikatessen til den verdsatte svarte trøffelen vil bringe et snev av eleganse til enhver rett, og forvandle den til en fest for ganen. Opplev magien på kjøkkenet og la deg erobre av dens umiskjennelige godhet. Del denne unike delikatessen med dine kjære og nyt gleden av en kulinarisk opplevelse uten sidestykke.

Ingredienser: Champignonsopp (agaricus bisporus), steinsopp (boletus edulis og beslektet gruppe), solsikkeolje, svart sommertrøffel (knoll aestivum vitt.) 5 %, sukker, salt, pepper, surhetsregulerende middel: sitronsyre (e330), smakstilsetninger . Opprinnelse til trøffelen: Italia/EU.

Utløpsdato: 24 måneder.

Slik bruker du: Trøffelsausen er ideell for garnering av alle typer pasta, omeletter, pizza, bruschetta, krutonger.

Organoleptiske egenskaper: Konsistens: kremaktig av middels intensitet Farge: brun med mørkere biter Lukt: typisk for trøfler Smak: typisk for trøfler

Allergener: Allergenfritt produkt.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 1344 / Kcal 321 Fett 31,4 g hvorav mettede fettsyrer 2,3 g Karbohydrater 7,6 g hvorav sukker 3,1 g Fiber 0,7 g Proteiner 1,8 g Salt 1,55 ,XNUMX g

vekt N / A
Format

180g, 500g

mark

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

21039090

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Trøffelsaus med verdsatt svart trøffel”