Svart trøffelegg tagliatelle 250 gr

7,50

Tørr eggepasta med svart trøffel. Håndlaget pasta håndlaget av Antico Pastaio fra Abbruzzo.

utsolgt

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776818732 COD: 8732 kategori: Stikkord: , , , , , ,

Vår utsøkte eggtagliatelle med svart trøffel er en sann feiring av de deiligste smaker og aromaer, med ingredienser av høy kvalitet som blander seg harmonisk for å skape en ekstraordinær og uforglemmelig rett.

Basen til disse tagliatellene består av en fin durumhvete semulegryn, nøye utvalgt fra EU og fra områder utenfor EU, med opprinnelse fra maling i Corato, Bari, Italia. Denne semulegryn av overlegen kvalitet garanterer en upåklagelig tekstur til tagliatellen, samtidig som den tilbyr en autentisk smak som minner om italienske kulinariske tradisjoner.

Nøkkelelementet i disse tagliatellene er bruken av ferske kyllingegg, pasteurisert og som tilhører kategori A, som utgjør 30 % av deigen. Disse eggene gir pastaen en rikdom av smak og ekstraordinær kremethet, og forvandler hver bit til en opplevelse av ren nytelse.

Men det er den 5 % hakkede sommertrøffelen som gjør disse tagliatellene virkelig unike. Den svarte sommertrøffelen gir en umiskjennelig aroma og smak, og gir retten en tone av eleganse og raffinement. Den intense aromaen til den svarte trøffelen sprer seg delikat, overvinner sansene og gjør enhver smak til en sann kulinarisk nytelse.

Disse eggetagliatellene med svart trøffel representerer en kulinarisk opplevelse uten sidestykke, laget med kjærlighet og dedikasjon for å tilby deg en eksepsjonell rett. Tilberedningen deres er veldig enkel: kok dem i kokende vann i bare 6 minutter, og du vil ha en rett klar til å nytes.

Du kan velge å nyte disse tagliatellene med et snev av enkelhet, ganske enkelt ved å tilsette smeltet smør og lagret parmesan- eller Grana Padano-ost. Eller la deg inspirere av din kulinariske kreativitet og berik retten med ingredienser som passer perfekt til svart trøffel, som fersk krem, steinsopp eller deilige oster.

Uansett tilnærming, Egg Tagliatelle med svart trøffel er klar til å overraske ganen din med en eksplosjon av autentiske smaker og et snev av gastronomisk luksus. Perfekt for en spesiell anledning eller bare for å skjemme deg selv bort med et deilig måltid, disse tagliatellene er en hyllest til de deiligste kulinariske nytelser.

Ingredienser: Durumhvete semulegryn (EU og Extra EU molitoria Corato BA IT), ferske pasteuriserte kyllingegg CAT. En 30%, svart sommertrøffel tritum 5%. Produktet er fritt for naturlige og kjemiske farge- og smaksstoffer.

Utløpsdato: 24 måneder.

Konserveringsmetode: Romtemperatur vekk fra varmekilder og fuktige rom.

Slik bruker du: Koketid: 6 minutter. Produktet kan smakes ganske enkelt ved å tilsette smeltet smør og lagret parmesan eller Grana Padano.

Gjennomsnittlige næringsverdier per 100 g produkt: Energiverdi: 363 kcal Totalt fett: 1,66 g hvorav 0,17 g mettet fett Karbohydrater: 72 g Proteiner: 15 g Sukker: 1,8 g Salt: 0,22 g Natrium : 0,09 gr Maks fuktighet ved opprinnelsen: 12,50%

vekt 0,250 kg
mark

Opprinnelsesland

Italia

Skattesats

4

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å omtale “Egg tagliatelle med svart trøffel 250 gr”