Hel sommertrøffel 25 gr

15,00

Hel sommertrøffel i krukke. Ideell for etterbehandling av retter og forretter. Bruk også konserveringsvæsken som finnes inne i glasset, som et krydder.

utsolgt

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple

Sommertrøffelen på 25 gram representerer en ekte kulinarisk juvel, klar til å bringe et snev av eleganse og raffinement til forberedelsene dine. Sommerens deilige trøffel (Tuber aestivum Vitt.) er nøye høstet og utvalgt for å tilby deg en eksepsjonell kulinarisk opplevelse.

Hver trøffelkule har blitt dyppet i vann og er lett smaksatt med en klype salt og smakstilsetning, og skaper den perfekte balansen som fremhever trøffelens naturlige karakter. Denne prosessen, utført med største forsiktighet, sikrer at hver trøffel beholder den umiskjennelige aromaen og deilige smaken som gjør den så deilig.

Allsidigheten til trøfler hele sommeren er virkelig eksepsjonell. Det er den perfekte ingrediensen for å perfeksjonere og pynte på mange retter og forretter. Du kan mose den fint over fersk pasta, risotto eller eggerøre for ekstra eleganse og fyldig smak. Dessuten er konserveringsvæsken i glasset like verdifull, siden den bevarer essensen av trøffelen og kan brukes som et krydder for å smaksette rettene dine.

Den glutenfrie naturen til dette produktet gjør det til det riktige valget for mange diettbehov, noe som sikrer at et bredere publikum kan nyte det.

Med en omsluttende aroma og en unik smak er Whole Summer Truffle 25 gr et eksepsjonelt tillegg til kjøkkenet ditt. Legg til et snev av eleganse til måltidene dine og forvandle enhver kulinarisk anledning til en uforglemmelig opplevelse.

Ingredienser: Sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt.), vann, salt, smakstilsetning.

Utløpsdato: 36 måneder.

Slik bruker du: Ideell for etterbehandling av retter og forretter. Bruk også konserveringsvæsken som finnes inne i glasset, som et krydder.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: fast Farge: brun Lukt: typisk Smak: naturlig, typisk og behagelig Tilstand: fast / flytende

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder slike komponenter. Under innsamling, overføring og behandling er produktet ikke utsatt for noen risiko for krysskontaminering. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler.

Primæremballasje: Glasskrukke + blikklokk.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 333 / Kcal 80 Fett 1,3 g hvorav mettede fettsyrer 0,2 g Karbohydrater 6,4 g hvorav sukker 0,5 g Fiber 8,4 g Proteiner 6,4 g Salt 0,45 ,XNUMX g

vekt 0,025 kg
mark

Skattesats

10

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

20039010

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Hel sommertrøffel 25 gr”