Glutenfri og laktosefri vegansk tofu pesto 180 gr

4,44

Denne veganske tofu-pestoen er et flott alternativ til den tradisjonelle genovesiske basilikumpestoen. Lettere og sunnere resultat uten at det går på bekostning av smaken. Glutenfri og laktosefri, denne sausen er ideell ikke bare for veganere, men også for personer som er laktoseintolerante. Anima Veg har erstattet osten med tofu for å få et rent vegansk resultat uten å ofre smak og kremethet. Anbefales på det sterkeste for både veganere og ikke-veganere!

234 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776818855 COD: 1536 kategori: Stikkord: , , , , , , , ,

Vår veganske tofu-pesto er et overraskende alternativ til den klassiske genovesiske basilikumpestoen. Denne deilige sausen har blitt omarbeidet i en vegansk nøkkel for å tilby en lettere og sunnere versjon, uten at det går på bekostning av den autentiske og tilfredsstillende smaken. Med fravær av gluten og laktose er denne sausen ideell ikke bare for veganere, men også for de som lider av laktoseintoleranse.

Anima Veg har på en smart måte erstattet tradisjonell ost med tofu, og oppnådd et rent og vegansk resultat, uten å måtte gi opp kremetheten og smaksrikdommen som er typisk for pesto. Tofuen, med sin fløyelsmyke og nøytrale tekstur, blander seg perfekt med den italienske basilikumen, og gir sausen en harmonisk smak og en overraskende behagelighet.

Italiensk basilikum, dyrket med lidenskap og dedikasjon, er tilstede med 31 % i sausen, noe som gir friskhet og en karakteristisk aroma, som beriker hver rett med sine umiskjennelige aromaer. Solsikkefrøolje, lett og delikat, er ingrediensen som binder og forener elementene i sausen, og gir den en behagelig mykhet. Cashewnøtter, med sin sødme og silkeaktige tekstur, tilfører en tone av kremethet og smak, og forsterker smakene til basilikum og tofu. Den ekstra virgin olivenoljen, verdifull og rik på gunstige egenskaper, gir en deilig og autentisk aroma, beriker pestoen med sine fruktige og fløyelsaktige toner. Tofu, laget med vann og soya, utgjør 5 % av sausen, og bidrar til å gi en kremet og behagelig tekstur, uten ingredienser av animalsk opprinnelse. Saltet, pinjekjernene og hvitløken fullfører denne oppskriften, og forsterker smaken og kompleksiteten til smakene. Ingrediensene er supplert med antioksidanter som askorbinsyre og surgjørende midler som sitronsyre, som bevarer friskheten og kvaliteten på sausen. Produktet er GMO-fritt, og garanterer en autentisk vegansk pesto som respekterer miljøet og bevisste matvalg.

Denne veganske tofu-pestoen anbefales på det varmeste for både veganere og de som liker å utforske nye smaksnyanser. Dens allsidighet gjør den perfekt til å krydre pasta, berike salater, smøre på krutonger og bruschetta, eller rett og slett nytes med ferskt brød. Oppdag gleden ved å bruke vegansk tofu-pesto på kjøkkenet og la deg erobre av dens godhet og raffinement. Del denne unike kulinariske opplevelsen med dine kjære og nyt privilegiet av å smake vegansk pesto, en ekte delikatesse av gastronomi som tilpasser seg perfekt til et bevisst og sunt kosthold.

Ingredienser: Italiensk basilikum 31%, solsikkeolje, cashewnøtter, extra virgin olivenolje, tofu 5% (vann, soya), salt, pinjekjerner, hvitløk, antioksidant: askorbinsyre, surgjører: sitronsyre. Produktet inneholder ikke GMO.

Utløpsdato: Skal konsumeres innen 24 måneder.

Slik bruker du: Som den er, klar til bruk.

Organoleptiske egenskaper: Konsistens: kremaktig Farge: lys grønn Lukt: typisk for basilikum og tofu Smak: typisk for basilikum og tofu

Allergener: Cashewnøtter, Soya. Glutenfri.

Primæremballasje: Glasskrukke + aluminiumshette.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 2099 kJ / 509 kcal Fett: 51 g hvorav mettede fettsyrer 6,7 g Karbohydrater: 6,6 g hvorav sukkerarter 1,3 g Proteiner: 5,3 g Salt: 2,0 ,XNUMX gr

vekt 0,180 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å omtale “Vegan glutenfri og laktosefri tofu pesto 180 gr”