Trøffelvinaigrette 100 ml

8,64

Krydder basert på ekstra virgin olivenolje og balsamicoeddik fra Modena IGP. Den er ideell som krydder på salater, risottoer, egg, kjøtt og oster.

90 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple

Vår dressing basert på extra virgin olivenolje og balsamicoeddik fra Modena PGI er en ekte kulinarisk juvel, designet for å forsterke smaken til hver rett med sin unike kombinasjon av smaker. Denne dyrebare blandingen er den perfekte allierte for å forbedre rettene dine, fra den enkleste salaten til den mest forseggjorte retten.

Ekstra virgin olivenolje, med sin karakteristiske fruktige smak og fløyelsmyke tekstur, er hjertet i dette krydderet. Produsert med utvalgte oliven høstet i riktig grad av modenhet, bringer den ekstra virgin olivenoljen sin umiskjennelige aroma og delikatesse til blandingen, noe som gjør hver bit til en virkelig godbit for ganen.

Balsamicoeddik av Modena PGI er en annen grunnleggende ingrediens i dette krydderet. Denne eddiken er hentet fra en dyktig blanding av vineddik og kokt druemost, og har en tykk og fløyelsmyk konsistens, med en balansert balanse mellom sødme og syre. Dens intense og strålende farge gir et snev av eleganse til hver rett, noe som gjør den ikke bare deilig, men også visuelt fascinerende. Dette krydderet er det ideelle valget for å berike salater av alle slag, tilføre et snev av raffinement og en umiskjennelig smak. Du kan også bruke den til å gi et spesielt preg til risottoene dine, noe som gjør dem enda mer deilige og appetittvekkende. Egg, enten eggerøre, hardkokt eller posjert, vil bli en delikatesse takket være dette krydderet, som vil forbedre smaken og gjøre hver frokost eller lunsj til et øyeblikk av nytelse. Kjøtt, fra grillede biffer til arrosticini, vil bli uimotståelig med et dryss av dette magiske krydderet. Kombinasjonen av smaker vil skape en eksplosjon av smak i ganen din, noe som gjør hver bit til en ekte fest for smaksløkene. Ikke glem ostene: dette krydderet er perfekt for å forsterke smakene til favorittostene dine, og gjør hver bit til en oppdagelse av nye smaksnyanser.

Takket være den enkle og naturlige sammensetningen er vårt krydder basert på extra virgin olivenolje og PGI balsamicoeddik fra Modena et sunt og deilig valg. Tilsetning av en klype salt balanserer smakene perfekt, og sikrer en komplett og harmonisk smaksopplevelse.

Det er viktig å merke seg at dette produktet inneholder SULFITTER, som er svovelholdige forbindelser som finnes i enkelte matvarer og brukes som naturlige konserveringsmidler. Tilstedeværelsen av SULFITTER rapporteres å gi informasjon til de som kan være sensitive eller allergiske overfor disse stoffene.

Forbedre smaken av rettene dine med vår dressing basert på extra virgin olivenolje og balsamicoeddik fra Modena PGI og oppdag hvordan selv en enkel kombinasjon av ingredienser kan forvandle hvert måltid til en uforglemmelig kulinarisk opplevelse.

Ingredienser: Extra virgin olivenolje 70 %, “Balsamico Vinegar of Modena IGP” (vineddik, kokt druemost, farge: E150d) 27 %, smakstilsetning, salt. Inneholder sulfitter.

Utløpsdato: 24 måneder.

Slik bruker du: Den er ideell som krydder til salater, risottoer, egg, kjøtt og oster.

Organoleptiske egenskaper: Farge: intens brun – gul Lukt: skarp, eddik, intens med trøfler Smak: balansert, myk, barriqued smak med toner av trøfler og kokt most Tilstand: flytende

Allergener: Produktet inneholder allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder disse komponentene: SULFITTER. Inneholder ikke gluten. Inneholder konserveringsmidler: sulfitter.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 2643 / Kcal 642 Fett 69 g hvorav mettede fettsyrer 10 g Karbohydrater 5,3 g hvorav sukker 0 g Protein 0 g Salt 0,97 g

vekt 0,100 kg
mark

Skattesats

4

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

21039090

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Trøffel vinaigrette 100ml”