Trøffelskjærer i matpolyetylen

36,00

Den første trøffelkutteren laget av HACCP-godkjent Food Polyethylene, som ikke tillater kontakt mellom tre og mat. Trøffelkutteren kan bestilles og tilpasses i ditt navn.

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
COD: N / A kategori: Stikkord:

Trøffelkutteren laget av HACCP-godkjent Food Polyethylene representerer et viktig skritt fremover i kulinarisk innovasjon. Dette høykvalitetsmaterialet er nøye utvalgt for å sikre maksimal matsikkerhet. HACCP-sertifiseringen (Hazard Analysis and Critical Control Points) er en bekreftelse på dens egnethet for direkte kontakt med mat, beskytter mot mulig kontaminering og garanterer hygienisk og sikker matlaging.

Denne toppmoderne trøffelkutteren er designet med en gjennomtenkt tilnærming til funksjonalitet og praktisk. Takket være bruken av næringsmiddelgodkjent polyetylen er muligheten for kontakt med tre eliminert, en løsning som potensielt kan overføre skadelige stoffer til maten under kutteprosessen. Med dette smarte og innovative valget kan du være sikker på at trøffelkutteren ikke bare vil tilby overlegen ytelse, men også trygg og sunn matlaging.

Et spesielt interessant aspekt ved denne trøffelkutteren er muligheten for tilpasning. Du kan bestille den og få den laget i ditt navn, noe som gjør den til en eksklusiv og unik gjenstand som vil skille seg ut på kjøkkenet ditt. Enten du ønsker å gravere navnet ditt, firmalogoen eller en spesiell melding, vil dette personaliseringsalternativet gi et personlig og særegent preg på ditt kulinariske verktøy.

Men de fordelaktige egenskapene til denne trøffelkutteren stopper ikke der. Den intelligente designen sikrer uovertruffen håndtering, og garanterer perfekt kontroll når du skjærer. De skarpe og motstandsdyktige bladene, laget av materialer av høy kvalitet, lar deg kutte trøflene nøyaktig og jevnt, og forbedrer deres organoleptiske egenskaper fullt ut.

Enten du er en profesjonell kokk, en matlagingsentusiast eller bare elsker å lage gourmetretter hjemme, vil denne trøffelkutteren bli din viktige allierte. Å jobbe med trøfler vil være en enda mer gledelig opplevelse, og rettene dine vil få et snev av raffinert eleganse, noe som vekker beundring hos alle som vil ha det privilegium å smake på dem.

Ikke gå glipp av muligheten til å eie en trygg trøffelkutter av høy kvalitet, laget av førstevalgs matmateriale og tilpasset din smak. Forny lidenskapen din for matlaging og oppdag spenningen ved å lage ekstraordinære retter med dette toppmoderne verktøyet, designet med omhu og dedikasjon for å møte dine høyeste kulinariske krav.

Farge

Blå, svart, hvit, grønn, brun, rød, gul

mark

Skattesats

22

Opprinnelsesland

Italia

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Mat polyetylen trøffelskjærer”