Vi er glade for å presentere vårt firma:

Introduksjon:

Luxureat er et banebrytende selskap innen italiensk gastronomi, kjent for sin spesialisering innen fine trøfler, kaviar og gourmetprodukter av høyeste kvalitet. Vårt oppdrag er å bringe italiensk kulinarisk fortreffelighet til kunder over hele verden ved å tilby produkter som legemliggjør tradisjon, smak og innovasjon. Luxureat det er mye mer enn et merke; det er en ekstraordinær kulinarisk opplevelse, en invitasjon til å oppdage de unike smakene av førsteklasses italiensk mat.

historie:

Historien om Luxureat det er en ekstraordinær blanding av familiearv, lidenskap for italiensk gastronomi og entreprenøriell frekkhet. Selskapet har sine røtter i en lang italiensk kulinarisk tradisjon legemliggjort av Renato og Renata, bestefar og mor til Roberto Ugolini, grunnlegger av Luxureat.

Fra sine første opplevelser på kjøkkenet med Renato, en raffinert selvlært kokk, og Renata, en hengiven elsker av italiensk mat, har Roberto utviklet en dyp forbindelse med de autentiske smakene og kulinariske tradisjonene i landet sitt. Dette båndet ble til en lidenskap for italiensk gastronomi og jakten på de beste ingrediensene Italia har å tilby.

Vendepunktet for Luxureat det skjedde da Roberto bestemte seg for å kombinere sin lidenskap for italiensk mat med gründerinnovasjon. Han hadde intuisjonen til å begynne å handle fine trøfler, ikoniske ingredienser fra italiensk mat, i utgangspunktet kun på lokalt nivå. Dette var det første trinnet i et ekstraordinært eventyr.

I tide, Luxureat har utvidet sin portefølje til å omfatte et bredt utvalg av gourmetprodukter, fra eksepsjonell kaviar til trøffelkrydder. Denne utvidelsen ble drevet av Robertos visjon om å dele italiensk kulinarisk fortreffelighet med verden. Hans entreprenørånd har drevet ham til hele tiden å søke etter nye produkter av høy kvalitet og etablere forbindelser med lokale produsenter i Italia, samtidig som kulinariske tradisjoner ivaretas.

Et avgjørende øyeblikk i historien til Luxureat var åpningen av Trufflebar & Restaurant i Bangkok. Denne restauranten ga ikke bare muligheten til å servere gourmetretter til internasjonale kunder, men bidro også til å etablere omdømmet til Luxureat på det asiatiske markedet. God mat og oppmerksomhet på detaljer har gjort restauranten til et kulinarisk reisemål.

Men som mange andre selskaper, Luxureat har møtt utfordringer under den globale pandemien. Den midlertidige nedleggelsen av Trufflebar & Restaurant markerte nok et vendepunkt. Denne utfordringen presset selskapet til å revidere sin strategi og fokusere på franchising og internasjonal ekspansjon for å fortsette å bringe sine gourmetprodukter rundt i verden.

I dag, Luxureat er en milepæl i sektoren for italiensk gastronomi av høy klasse, med et rykte bygget på kvalitet, autentisitet og lidenskap. Historien fortsetter å utvikle seg ettersom selskapet streber etter å opprettholde en balanse mellom å bevare italienske kulinariske tradisjoner og å utforske nye horisonter i matindustrien.

Bedriftsfilosofi:

bedriftsfilosofien til Luxureat den er basert på en dyp respekt for italienske kulinariske tradisjoner, kombinert med et kontinuerlig engasjement for innovasjon og bærekraft. Denne forpliktelsen oversettes til nøye utvalg av ingredienser av høy kvalitet, fremme av bærekraftige produksjonsmetoder og overholdelse av ansvarlig landbrukspraksis. Luxureat er styrt av verdiene av integritet, autentisitet og lidenskap for gastronomisk fortreffelighet.

Våre produkter:

Luxureat tilbyr et bredt utvalg av gourmetprodukter av høy kvalitet:

linje Truffleat:

Det omhyggelige utvalget av trøfler, variasjonen av typer og de eksklusive oppskriftene gjør denne serien til en ekstraordinær kulinarisk opplevelse. Hver trøffel er nøye utvalgt for å sikre maksimal friskhet og kvalitet.

Gourmet linje Ugolini:

Sauser og krydder beriket med den autentiske smaken av trøfler, laget i samarbeid med lokale italienske produsenter som tar vare på kulinariske tradisjoner. Disse produktene kombinerer den italienske kulinariske tradisjonen med elegansen og den umiskjennelige smaken til trøffelen.

linje CaviarEat:

Ulike typer kaviar valgt for sin eksepsjonelle kvalitet og særegne smak, med en urokkelig dedikasjon til friskhet og kvalitet. Hver sort er et resultat av nøye samarbeid med ekspertprodusenter, hver med en unik historie og dyrkings- og produksjonsteknikker som respekterer tradisjoner og høye standarder.

Utmerket kvalitet:

Luxureat er forpliktet til å tilby kun produkter av høyeste kvalitet:

Nøye produktvalgsprosess: Hver ingrediens er nøye vurdert for friskhet, smak og opprinnelse.

Kvalitets- og opprinnelsessertifiseringer:

Luxureat er forpliktet til å sikre at produktene deres oppfyller høye standarder for kvalitet, opprinnelse og religiøs konformitet, og er stolte av å skilte med en rekke sertifiseringer som bekrefter deres fortreffelighet. Selskapet gjennomgår strenge kvalitetssertifiseringer, inkludert ISO 22000-sertifisering, som sertifiserer overholdelse av internasjonale standarder for mattrygghet. Denne forpliktelsen er et bevis på dedikasjonen til Luxureat i å tilby produkter som ikke bare er deilige, men også trygge og i samsvar med de strengeste forskrifter.

I tillegg Luxureat legger stor vekt på opprinnelsen til ingrediensene. Ingrediensene som brukes, som trøfler, er nøye utvalgt og kommer fra italienske regioner kjent for sin kvalitet. Selskapet er forpliktet til å bevare og fremme italienske regionale tradisjoner, og dermed bidra til å holde de kulinariske rikdommene i disse regionene i live. For å bekrefte denne forpliktelsen, Luxureat er sertifisert med DOP-merket (Protected Designation of Origin) for sine trøfler, og garanterer den kontrollerte og beskyttede opprinnelsen til produktene.

For å møte de ulike behovene til kundene, Luxureat det tilbyr også produkter sertifisert som halal og kosher, som sikrer at de overholder deres respektive mattradisjoner. Disse sertifiseringene er et vitnesbyrd til oppmerksomhet Luxureat til mangfold og inkludering, slik at et bredt spekter av kunder kan nyte sine gourmetprodukter.

Takket være disse sertifiseringene, kunder Luxureat de kan være trygge på at de kjøper produkter som oppfyller de høyeste standardene for kvalitet, sikkerhet, opprinnelse og religiøs konformitet. Denne forpliktelsen til kvalitet, opprinnelse og mangfold gjenspeiler den dype dedikasjonen til Luxureat ved å tilby kundene kun det beste av italiensk gastronomi på en autentisk og inkluderende måte.

Forpliktelse til bærekraft og ansvarlig landbruk: Selskapet støtter bærekraftig og ansvarlig landbrukspraksis, og bidrar til miljøvern og lokalsamfunnenes velvære. Snart utvides også vareutvalget med Slow Food-produkter.

Kundeopplevelse:

Personlig tilnærming til kundeservice:

Luxureat tilbyr svært personlig kundeservice, med spesifikk oppmerksomhet og råd for å sikre en tilfredsstillende og personlig handleopplevelse.

Attester og suksesshistorier:

Selskapet kan skryte av mange positive attester og suksesshistorier som vitner om den høye kvaliteten på produktene og utmerket kundeservice.

Produktemballasje og presentasjon:

Produkter Luxureat de er pakket med ekstrem forsiktighet, og skaper en luksuriøs opplevelse for kunden. Emballasje beskytter ikke bare produktene, men bidrar også til å skape en atmosfære av eleganse.

Besøk vår nettside og sosiale kanaler.

www.truffleat. Med

www.luxureat. Med

www.caviareat. Med

Konklusjon:

Luxureat det er emblemet på italiensk kulinarisk fortreffelighet. Vi deler en lidenskap for fortreffelighet og ser frem til å ønske deg velkommen til vår smaksverden. Gjør deg klar for en matopplevelse uten sidestykke med Luxureat, hvor tradisjon blandes med innovasjon for å skape uforglemmelige gastronomiske øyeblikk.

Katalog og invitasjon til videosamtale:

Vi legger gjerne ved vår katalog og vi avtaler gjerne en videosamtale for å utforske potensialet i samarbeidet vårt ytterligere.

Med vennlig hilsen

Teamet Luxureat

Roberto Ugolini
+ 393515111273