Krydret bruschetta, glutenfri krydret tomatsaus 180 gr

4,02

Bruschetta Piccantina er en krydret tomatsaus, perfekt som tilbehør til pommes frites eller på krutonger under en velsmakende aperitiff, til en bourguignonne, til grillet kjøtt og til tilberedning av hamburgere. For å tilberede den bruker vi kun italiensk tomatmasse og ingredienser av topp kvalitet. En skvett chilipepper gjør den søt og smakfull.

156 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776818756 COD: 1516 kategori: Stikkord: , , , , , , ,

Vår Bruschetta Piccantina er en tomatsaus med et krydret preg, ideell for å berike dine øyeblikk av samvær med en uforglemmelig smak. Perfekt som tilbehør til pommes frites eller til å pynte på deilige krutonger under en velsmakende aperitiff, denne sausen egner seg også perfekt til å serveres med en bourguignonne, til å kombineres med grillet kjøtt eller for å gi smak til tilberedning av hamburgere.

For tilberedning av denne delikatessen bruker vi kun toppkvalitets italiensk tomatmasse og de beste ingrediensene. Det omhyggelige utvalget av italienske tomater sikrer at sausen vår har en autentisk smak full av smak. Et snev av chilipepper, tilsatt med forsiktighet, gir Bruschetta Piccantina en uimotståelig tone av krydret, balansert av en behagelig sødme, som vil gjøre hver bit til en ekte eksplosjon av smaker. Tomatkonsentratet, med en tilstedeværelse på 50 %, garanterer en tykk og kremet konsistens, ideell for å omfavne hver bit med en uimotståelig mykhet. Solsikkefrøolje, vineddik, persille og hvitløk beriker smaken av vår Bruschetta Piccantina ytterligere, og gir en tone av friskhet og livlighet. Med tilsetning av ansjos, extra virgin olivenolje og salt, fullfører vi denne smakfulle oppskriften for å bringe et eksklusivt og unikt krydder til bordet.

Vårt produkt, som alle de andre, er helt fritt for genmodifiserte organismer (GMO), fordi vi tror på ektheten og kvaliteten til ingrediensene våre. Med vår Bruschetta Piccantina kan du skape en spesiell atmosfære i dine hyggelige øyeblikk og overraske gjestene dine med en autentisk og omsluttende smak. Legg til et snev av krydret til rettene dine og la deg erobre av magien til denne sausen, perfekt for å forsterke smaken til enhver rett og gjøre enhver anledning til en uforglemmelig kulinarisk opplevelse.

Ingredienser: Tomatkonsentrat (50%), solsikkeolje, persille, vineddik, ansjos, extra virgin olivenolje, salt, chilipepper (0,2%), hvitløk. Produktet inneholder ikke GMO.

Utløpsdato: Skal konsumeres innen 24 måneder. Garantert holdbarhet: 3/4 (18 måneder).

Slik bruker du: Som den er, klar til bruk.

Organoleptiske egenskaper: Konsistens: kremaktig Farge: mørk rød Lukt: typisk for tomatpuré Smak: typisk for tomat, lett krydret

Allergener: Inneholder: fisk. Kan inneholde spor av nøtter og melk. Glutenfri.

Primæremballasje: Glasskrukke + blikklokk.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 1283 kJ / 310 kcal Fett: 28 g hvorav mettede fettsyrer 3,0 g Karbohydrater: 10 g hvorav sukkerarter 6,8 g Proteiner: 3,3 g Salt: 3,6 ,XNUMX gr

vekt 0,180 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å skrive en anmeldelse av “Bruschetta piccantina, krydret tomatsaus glutenfri 180 gr”