Hvit trøffelsmør

10,71 - 48,09

Spesialiteter basert på smør og hvit trøffel. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler.

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple

Denne ekstraordinære spesialiteten laget med smør og hvit trøffel er en sann kulinarisk nytelse, i stand til å forvandle enhver rett til en gourmetopplevelse. Dens allsidighet gjør den perfekt som krydder for et bredt spekter av kulinariske tilberedninger, og tilfører et snev av raffinement og luksus til hver matbit.

Smøret, laget med kjærlighet og oppmerksomhet fra melk av høy kvalitet, danner den kremete og omsluttende basen for denne spesialiteten. Dens mykhet og rikdom gir den en ekstraordinær tekstur, som passer perfekt med smaken av den hvite trøffelen.

Bianchetto-trøffelen (Tuber borchii Vitt), med sin delikate og raffinerte aroma, er den særegne ingrediensen i denne spesialiteten. Med 5 % Bianchetto-trøffel tilbyr hver bit en eksplosjon av unike og omsluttende smaker.

Den hvite trøffelen (Tuber magnatum Pico), den sanne gastronomiske perlen, er tilstede i en mengde på 0,5 %, og tilfører spesialiteten en tone av luksus og delikatesse. Dens umiskjennelige aroma og ekstraordinære smak gjør denne spesialiteten til en ekte kulinarisk opplevelse.

Ingrediensene er fagmessig kombinert med en delikat aroma, som fremhever kompleksiteten til smaker og aromaer, noe som gjør denne spesialiteten til en delikatesse for sansene.

Denne smør- og hvite trøffelbaserte spesialiteten er perfekt for å krydre krutonger og fyll til forretter, og gir dem et snev av eleganse og raffinement. De første rettene når nye høyder av godhet, mens hovedrettene forvandles til autentiske kulinariske kunstverk.

Omelettene, med sin enkelhet og godhet, stiger til et høyere smaksnivå takket være dette krydderet, som gir en ekstraordinær karakter til hver rett.

Denne spesialiteten er egnet for å berike alle dine kulinariske kreasjoner. Du kan eksperimentere med kreativiteten din ved å bruke den som base for alle trøffelretter. Fra gourmetpastaer til kremete risottoer, fra fint kjøtt til deilige oster, vil hver rett bli en gastronomisk nytelse.

Hver skje av denne spesialiteten basert på smør og hvit trøffel vil fordype deg i en verden av ekstraordinære smaker og unike smaksopplevelser. Den delikate aromaen til Bianchetto-trøffelen og luksusen til den hvite trøffelen, kombinert med smørets kremethet, vil gjøre hver rett til en uforglemmelig opplevelse.

Oppdag gleden ved å bruke denne spesialiteten på kjøkkenet og la deg erobre av dens godhet og raffinement. Del denne unike kulinariske opplevelsen med dine kjære og nyt privilegiet av å smake på den hvite trøffelen, en ekte gastronomi. Smør- og hvit trøffelspesialiteten vil forvandle hvert måltid til en fest for ganen, og gjøre bordet ditt til et sted for raffinert kulinarisk nytelse.

Ingredienser: Smør (MELK) 93,5 %, Bianchetto-trøffel 5 % (Tuber borchii Vitt), smakstilsetning, hvit trøffel 0,5 %. (Tuber magnatum Pico).

Utløpsdato: 36 måneder.

Oppbevaringsmetode: Romtemperatur. Når den er åpnet, oppbevares ved +2° / +4° og konsumeres innen 7 dager.

Slik bruker du: For å få mest mulig ut av produktets kvaliteter anbefales det å bruke 20 g produkt per person. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: solid Farge: homogen hvit, med trøffelfragmenter Lukt: delikat, typisk for produktet Konsistens: kompakt og tett Tilstand: fast

Allergener: Følgende allergifremkallende stoffer er tilstede og deklarert på etiketten i produktet: MELK. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler.

Primæremballasje: Glasskrukke + blikklokk.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 2980 / Kcal 725 Fett 80 g hvorav mettede fettsyrer 57,1 g Karbohydrater 0,6 g hvorav sukker 0 g Proteiner 0,6 g Salt 0,028 g

Format

75g, 430g

mark

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

04059090

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “White Truffle Butter”