PRESENTASJON
TRUFFLEAT & UGOLINI

Hei jeg er Roberto Ugolini, grunnlegger av selskapet Truffleat srl

som har drevet i mer enn 10 år innen markedsføring av ferske trøfler og eksklusive italienske produkter av høy kvalitet, med og uten trøfler.

Trøffelmarkedet blomstrer, med en veksttrend på minst 12 % per år.

Vårt firma driver med levering av gastronomiske produkter til Horeca- og Retail-kanalen: krydder, salt, sauser, snacks, extra virgin olivenolje, pasta, med og uten trøfler.

I Italia er det kjent at hver region har sine egne skatter for sitt kjøkken. Hver ingrediens teller, ikke bare kokkens og bestemors hemmeligheter!

Jeg selv gikk på leting etter disse skattene, en etter en, og møtte hver produsent personlig, og smakte dermed hvert produkt for å vitne om dets godhet, og skapte deretter de to eksklusive linjene som jeg er i ferd med å presentere for deg.

Vi tilbyr tre linjer med italiensk fortreffelighet, den første dedikert til trøffelelskere "LINJE TRUFFLEAT", den andre dedikert til kaviarelskere "LINJE CAVIAREAT" og den tredje for elskere av utmerket italiensk mat "LINJE UGOLINI".

Du kan se våre kataloger og prislister med forbrukerpriser (for ENGROS er det tilpassede priser) ved å laste ned PDF-en i lav eller høy oppløsning, klikk på lenkene ovenfor.

ROBERTO UGOLINI
GRUNNER OG GLOBAL SALGSDIREKTØR

E-post: global@truffleat. Med
Telefon: + 393515111273
WhatsApp: + 393515111273

Hvis du er interessert i noen av LuxurEat-produktene og ønsker å diskutere en mulig forretningsforetak, vennligst kontakt oss.