Glutenfri rødløk confitert med balsamicoeddik av Modena IGP 220 gr

5,94

Konfitert rødløk med balsamicoeddik fra Modena PGI er et spesielt syltetøy preget av søte og syrlige toner og en intens lilla-brun farge. Denne sausen er ideell med ost, den forherliger smaken uten å overvelde smaken, eller i kombinasjon med ulike typer kjøtt. Et tips: prøv den med "Lardo di Colonnata" eller med en spesiell "Prosciutto crudo di Parma". Det er en sjeldenhet med en unik smak, en fryd å servere ved bordet.

232 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776818763 COD: 1518 kategori: Stikkord: , , , ,

Vår rødløk-confit med Modena PGI balsamicoeddik er et spesielt syltetøy som skiller seg ut for sine søte og syrlige toner og sin intense brun-lilla farge. Denne sausen er en ekte gastronomisk juvel, som er i stand til å forsterke smaken til hver rett uten noen gang å overvelde den, noe som gjør hver kulinarisk opplevelse unik og uforglemmelig.

Med sin rike og delikate sammensetning er denne confituren ideell for å ledsage ulike typer oster, og skaper en overraskende og tilfredsstillende kombinasjon av smaker. Dens balanserte og raffinerte smak gjør confitten perfekt også i kombinasjon med ulike typer kjøtt, og tilfører et snev av delikatesse til hver rett.

Et tips: prøv det med den berømte "Lardo di Colonnata", en kombinasjon som vil gi ganen din en enestående sanseopplevelse. Eksperimenter videre med en spesiell "Parmaskinke" og la deg overvinne av symfonien av smaker som vil bli utgitt.

Denne confituren er en kulinarisk sjeldenhet, en skatt med en unik smak som lar deg overraske gjestene dine med en eksplosjon av smaker og farger. Det er virkelig en fryd å servere ved bordet, perfekt for å berike og forbedre hver rett med sin eleganse og raffinement.

Nøye utvalgte ingredienser er hemmeligheten bak suksessen til denne confituren. Rødløken, 60 % i preparatet, er nøye utvalgt for å garantere maksimal kvalitet og smak. Barbera d'Alba DOC-vin, extra virgin olivenolje og 3 % Modena PGI balsamicoeddik beriker confiteringen med omsluttende og dype toner. Salt og sukker fullfører denne oppskriften, forsterker de naturlige smakene til løkene og gir konfiteringen en balansert og harmonisk smak. Konfitert rødløk kan inneholde spor av selleri, noe som gjør tilberedningen enda mer spennende for nysgjerrige ganer.

Produktet er GMO-fritt, og garanterer en autentisk og miljøvennlig confitering og bevisste matvalg. Del denne unike kulinariske opplevelsen med dine kjære og la deg overvinne av den unike smaken av vår rødløk-confit med Modena PGI balsamicoeddik. Gjør hvert måltid til en spesiell anledning og nyt denne gleden i selskap med menneskene du elsker.

Ingredienser: Rødløk 60%, sukker, Barbera d'Alba DOC-vin, extra virgin olivenolje, "balsamicoeddik fra Modena IGP" 3% (kokt druemost, vineddik), salt. Kan inneholde spor av selleri. Produktet inneholder ikke GMO.

Utløpsdato: Skal konsumeres innen 24 måneder.

Slik bruker du: Som den er, klar til bruk.

Organoleptiske egenskaper: Konsistens: kremaktig med løkbiter Farge: mørk lilla Lukt: typisk rødløk Smak: typisk rødløk

Allergener: Kan inneholde spor av selleri. Glutenfri.

Primæremballasje: Glasskrukke + blikklokk.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 1076 kJ / 254 kcal Fett: 0,4 g hvorav mettede fettsyrer 0,1 g Karbohydrater: 59 g hvorav sukkerarter 58 g Proteiner: 1,9 g Salt: 0,02 ,XNUMX gr

vekt 0,180 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å anmelde “Glutenfri rødløk confitert med balsamicoeddik av Modena IGP 220 gr”