Pizza King pizzaovn

60,00

Italiensk steinpizzaovn, Pizza King-merket
Med varmeavleder, autentiske pizzaskall av tre
Hjemmelaget pizza klar på bare 5 minutter!
Koking på ildfast stein ved konstant temperatur
1200W varmeavleder: jevn varmespredning
Justerbar termostat med lysindikator
Timer: 0-30 minutter

100 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 0805698515870 COD: 5870 kategori: Stikkord: , ,

Pizza King Pizza Oven er en autentisk italiensk juvel for pizzaelskere, designet for å tilby utmerket ytelse og en unik matlagingsopplevelse. Med Pizza King-merket kommer denne ovnen med en rekke funksjoner som gjør den til et ideelt valg for de som ønsker å tilberede deilige pizzaer i komforten av sitt eget hjem.

En av de karakteristiske egenskapene til denne ovnen er dens konstruksjon i ildfast stein, som garanterer jevn og sprø matlaging. Utstyrt med en 1200W varmeavleder sørger ovnen for en homogen varmespredning innvendig, og bidrar til å skape en perfekt sprø bunn og en godt tilberedt topping.

De autentiske pizzaskallene i tre som følger med ovnen, gir et snev av tradisjon til bakeopplevelsen. Med disse spadene kan du enkelt skyve pizzaen over på bakesteinen med presisjon og letthet.

Takket være den justerbare termostaten med indikatorlys kan du nøyaktig kontrollere og justere ovnstemperaturen i henhold til dine preferanser og spesifikke pizzatilberedningskrav. Den integrerte timeren, med en rekkevidde på 0-30 minutter, lar deg stille inn ønsket steketid for å oppnå perfekt stekte og brunede pizzaer.

Den store overraskelsen er at Pizza King Pizza Oven gjør det mulig å få en hjemmelaget pizza på bare 5 minutter! Dens evne til å opprettholde en konstant temperatur på den ildfaste steinen lar deg oppnå fantastiske resultater på utrolig kort tid.

Oppsummert er Pizza King Pizza Oven den perfekte følgesvenn for pizzaelskere som leter etter en autentisk og profesjonell opplevelse rett på kjøkkenet deres. Med sin kombinasjon av avansert teknologi, materialer av høy kvalitet og italiensk design, er denne ovnen klar til å tilby deg sprø og deilige gourmetpizzaer på et øyeblikk.

mark

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Pizza King pizzaovn”