Glutenfri ketchup og sommertrøffel 90 gr

8,15

Kompakt ketchupkrem med 3 % sort sommertrøffel. Ideell for å krydre kjøtt, kalde retter, kokt kjøtt, salater.

28 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple

Vår kompakte ketchupkrem med 3 % svart sommertrøffel er en kulinarisk nytelse som kombinerer den intense smaken av ketchup med den fine aromaen av svart sommertrøffel. Denne kremen har en silkeaktig tekstur og enestående allsidighet, noe som gjør den perfekt for en rekke retter og tilberedninger.

Ketchup er basen i denne kremen, laget med høykvalitets tomatpuré, sukker, vineddik og naturlige smakstilsetninger. Den søte og lett syrlige smaken passer perfekt til den svarte sommertrøffelen, og skaper en unik og balansert kombinasjon av smaker.

3 % svart sommertrøffel er hemmeligheten bak denne kremen, og gir et snev av luksus og raffinement til hver rett. Dens jordaktige aroma og lett nøtteaktige smak blander seg harmonisk med ketchup, og forvandler den til en uimotståelig gourmetsmak.

Denne kompakte ketchupkremen med svart sommertrøffel er perfekt for å krydre kjøtt av alle typer, noe som gjør den enda smakfullere og mer verdifull. Du kan smøre kremen over kjøttet mens det tilberedes, slik at trøffelsmakene blander seg med kjøttet og skaper en deilig aromatisk skorpe. Dessuten er krem ​​et godt valg for kalde retter som salater, og tilbyr et snev av eleganse og raffinement i hver matbit. Du kan også bruke den til å følge med kokt kjøtt eller som en saus til smørbrød og burgere, noe som gjør hver tilberedning spesiell og unik.

Vår kompakte sorte sommertrøffelketchupkrem er beriket med syrgjøringsmiddelet melkesyre E270, som bidrar til å opprettholde friskheten og den autentiske smaken til produktet.

Takket være fraværet av genmodifiserte organismer (GMO), kan du nyte denne kremen med sikkerhet om å bruke kun naturlige ingredienser av høy kvalitet.

Overrask gjestene dine med denne svarte sommertrøffelketchupkremen og gjør hver rett til en uforglemmelig kulinarisk opplevelse. Den kompakte konsistensen og den ekstraordinære smaken gjør den til et ideelt krydder for enhver anledning, fra en elegant middag til en grillfest med venner.

La deg erobre av godheten til denne kremen, og oppdag hvordan den svarte sommertrøffelen kan forvandle selv den enkleste ketchup til et kulinarisk kunstverk. Utforsk nye smakskombinasjoner og nyt ganen din med denne eksklusive og uimotståelige kremen.

Ingredienser: Ketchup (50 % tomatkonsentrat, vann, sukker, vineddik, salt, naturlige smaksstoffer, fortykningsmidler: xantangummi og guargummi), 3 % sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt.), salt, smakstilsetning. Forsuringsmiddel: Melkesyre E270. Produktet inneholder ikke GMO.

Utløpsdato: 12 måneder.

Slik bruker du: Ideell for å krydre kjøtt, kalde retter, kokt kjøtt, salater.

Organoleptiske egenskaper: Konsistens: kompakt krem ​​Farge: rød Lukt: typisk for trøfler Smak: naturlig, typisk og behagelig Tilstand: solid

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder slike komponenter. Under innsamling, overføring og behandling er produktet ikke utsatt for noen risiko for krysskontaminering. Glutenfri.

Primæremballasje: Glasskrukke + blikklokk.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 423 kJ / 100 kcal Fett: 1 g hvorav mettede fettsyrer 0,5 g Karbohydrater: 21 g hvorav sukker 15 g Proteiner: 1,8 g Fibre: 0,6 g Salt : 2,0 gr

vekt 0,090 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Glutenfri ketchup og sommertrøffel 90 gr”