Extra virgin olivenolje med hvit trøffel

5,46 - 8,97

Krydder med hvit trøffelsmak basert på extra virgin olivenolje. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler.

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple

Dette sublime krydderet med hvit trøffelsmak, med sin ekstra virgin olivenoljebase, er en ekte kulinarisk delikatesse. Dens raffinerte smak og den umiskjennelige aromaen til den hvite trøffelen gjør den perfekt for å forsterke smaken til en rekke retter, og forvandle hver tilberedning til en ekte gourmetopplevelse.

Den ekstra virgin olivenoljen, nøye utvalgt for sin overlegne kvalitet og fruktige smak, utgjør den ideelle basen for å ta imot den omsluttende duften av den hvite trøffelen. Denne blandingen av smaker skaper en unik gastronomisk synergi, som gjør hver rett spesiell og minneverdig.

Dette krydderet er perfekt egnet for å forsterke smaken av krutonger og fyll for forretter, og tilfører en tone av luksus og raffinement til hver bit. Forretter når nye smakshøyder takket være sin karakteristiske aroma, mens andreretter får en tone av enestående eleganse.

Omelettene, med sin enkelhet og godhet, forvandles til en kulinarisk delikatesse med tilsetning av dette krydderet, som delikat blander seg med eggene, og skaper en harmoni av smaker som vil erobre de mest raffinerte ganer.

Men mulighetene for å bruke dette krydderet er ubegrensede. Du kan eksperimentere med din kulinariske kreativitet ved å bruke den som base for alle trøffelretter. Fra gourmetpastaer til kremete risottoer, fra fint kjøtt til deilige oster, vil hver rett forvandles til et gastronomisk mesterverk.

Dette krydderet er perfekt for å glede gjestene dine under en spesiell middag eller for å gjøre en hverdagslunsj unik. Dens allsidighet gjør den til et uvurderlig tillegg til kjøkkenet ditt, og bringer et snev av luksus og raffinement til enhver anledning.

Hver dråpe av dette krydderet tar deg med inn i en verden av ekstraordinære smaker og unike smaksopplevelser. Den upåklagelige kombinasjonen av ekstra virgin olivenolje av høy kvalitet og den omsluttende aromaen av hvit trøffel vil gi deg en kulinarisk opplevelse uten sidestykke.

Oppdag gleden ved å bruke dette krydderet på kjøkkenet og la deg overvinne av dets godhet og raffinement. Del denne unike kulinariske opplevelsen med dine kjære og nyt privilegiet av å smake på den hvite trøffelen, en ekte gastronomisk fortreffelighet. Dressingen med hvit trøffelsmak vil forvandle hvert måltid til en fest for ganen, og gjøre bordet ditt til et sted for raffinert glede.

Slik bruker du: For å få mest mulig ut av produktets kvaliteter anbefales det å bruke en teskje olje per person. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: flytende Farge: varierer fra grønn til gul Lukt: karakteristisk for trøfler Smak: fruktig, moden Konsistens: flytende Tilstand: flytende

Primæremballasje: Glassflaske.

vekt N / A
Format

Ml 55, 250 ml

mark

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

15179099

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “White Truffle Extra Virgin Olive Oil”