Extra virgin olivenolje med hvit trøffel 250 ml

8,97

Krydder basert på extra virgin olivenolje smaksatt med hvit trøffel (knoll magnatum pico). Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler.

171 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776818657 COD: 8657 kategori: Stikkord: , , , ,

Dette krydderet er en sublim kulinarisk kreasjon, der ekstra virgin olivenolje av høy kvalitet blander seg harmonisk med den umiskjennelige aromaen av hvit trøffel (knoll magnatum pico). Denne ekstraordinære kombinasjonen av smaker skaper en ekte symfoni av smaker, noe som gjør hver rett til en unik kulinarisk opplevelse.

Den ekstra virgin olivenoljen, med sin karakteristiske fruktige smak og mykheten i notene, representerer den perfekte basen for å motta den dyrebare hvite trøffelen. Denne jordens skatt tilfører en omsluttende duft til krydderet, og gir et snev av eleganse til hver rett.

Den hvite trøffelen, med sitt rykte som en sjelden og ettertraktet delikatesse, tilfører et snev av luksus og raffinement til krydderet. Dens intense og vedvarende aroma sprer seg i luften, og forventer en smaksopplevelse uten sidestykke.

Dette krydderet er ideelt for å forsterke smaken av krutonger og fyll, og gir dem en tone av raffinement som vil erobre de mest krevende ganer. Forrettene, beriket av dette krydderet, blir ekte kulinariske kunstverk, klare til å overraske og glede gjestene.

Allsidigheten til dette krydderet er ekstraordinært: du kan bruke det til å fremheve delikate forretter eller for å forsterke smaken av saftige andreretter. La deg inspirere av magien og bruk den til å lage et utall av trøffelretter som vil skille seg ut for sin eleganse og godhet.

Omeletter forvandles til en uforlignelig glede takket være dette krydderet. Den omsluttende smaken av den hvite trøffelen blander seg perfekt med eggene, og gir dem en harmoni av smaker som du ikke vil kunne glemme.

Dine kulinariske talenter vil få frie tøyler med dette krydderet som grunnlag for alle retter med trøfler. Fra gourmetpastaer til kremete risottoer, fra fint kjøtt til deilige oster, vil hver rett få en enestående dimensjon av smak og behag.

For elskere av gourmetmat er dette krydderet et viktig valg. Dens eleganse og umiskjennelige smak gjør den til en kulinarisk opplevelse uten sidestykke, verdig de mest spesielle anledninger.

Med hver dråpe av dette krydderet kan du få en ekstraordinær og uforglemmelig kulinarisk opplevelse. Opplev magien til den hvite trøffelen og la deg omslutte av perfeksjonen av ekstra virgin olivenolje av høy kvalitet. Forny lidenskapen din for matlaging og fordyp deg i en verden av luksus og raffinement, hvor hver rett blir et kulinarisk mesterverk. Oppdag gleden ved å lage gourmetretter med dette dyrebare krydderet og nyt privilegiet av å smake på den hvite trøffelen, en sann skatt av gastronomi.

Ingredienser: Extra virgin olivenolje 99%, aroma.

Utløpsdato: 24 måneder.

Slik bruker du: For å få mest mulig ut av produktets kvaliteter anbefales det å bruke en teskje olje per person. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler.

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder slike komponenter. Under innsamling, overføring og behandling er produktet ikke utsatt for noen risiko for krysskontaminering. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 3676 / Kcal 894 Fett 99 g hvorav mettede fettsyrer 18 g Karbohydrater 0 g hvorav sukker 0 g Fiber 0 g Proteiner 0 g Salt 0 ,XNUMX g

vekt 0250 kg
mark

Skattesats

4

HS kode

15179099

Opprinnelsesland

Italia

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å omtale “Ekstra virgin olivenolje med hvit trøffel 250 ml”