Sort sommertrøffeltrøffelsaus

3,75 - 16,50

Sort sommertrøffel og soppsaus. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og som base for alle retter med trøfler.

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple

Denne ekstraordinære sorte sommertrøffel- og soppsausen er en eksplosjon av smaker og aromaer som tilfører et snev av luksus og raffinement til enhver rett. Dens allsidighet gjør den ideell som krydder for et bredt spekter av kulinariske tilberedninger, fra enkle krutonger til mer forseggjorte retter.

Kultiverte sopp (Agaricus bisporus) danner bunnen av denne sausen, og bidrar med deres delikate smak og saftige tekstur. Den nøye utvalgte extra virgin olivenoljen og solsikkeoljen kompletterer bunnen av sausen med sin mykhet og letthet, og forsterker smaken til sopp og trøfler. Sommertrøffelen (Tuber aestivum Vitt.), med sin karakteristiske aroma og umiskjennelige smak, er den særegne ingrediensen i denne sausen. Med 1 % sommertrøffel forvandler denne sausen enhver rett til en gourmetdelikatesse, og tilfører et snev av eleganse og raffinement. De ekspertutvalgte sorte olivenene beriker sausen med sin intense smak og litt bitre tone, og skaper en harmoni av smaker som vil glede ganen. Ingrediensene er nøye kombinert med salt og aroma for å oppnå en perfekt balanse mellom smak og aroma, og garanterer en saus med uforlignelig friskhet og godhet.

Denne svarte sommertrøffel- og soppsausen er perfekt for å krydre krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, og gir et snev av delikatesse til enhver rett. Dens allsidighet strekker seg til og med til frittatas, og løfter smaken til nye høyder av godhet. Dens tilstedeværelse som en base for alle trøffelretter gir et snev av raffinement og luksus, og forvandler hvert måltid til en ekstraordinær kulinarisk opplevelse. Hver skje av denne svarte sommertrøffel- og soppsausen gir en symfoni av smaker som fortryller sansene. Den umiskjennelige smaken av sommertrøffelen, kombinert med godheten til de dyrkede soppene og delikatessen til oljene, vil gjøre hver rett til en sann fest for ganen. Enten det er en spesiell middag eller en hverdagslunsj, vil denne svarte sommertrøffel- og soppsausen forvandle hvert øyeblikk til en anledning for nytelse og tilfredsstillelse. Oppdag gleden ved å bruke denne delikatessen på kjøkkenet og la deg erobre av dens godhet og raffinement. Del denne unike kulinariske opplevelsen med dine kjære og nyt privilegiet av å smake på den svarte sommertrøffelen, en ekte gastronomi.

Ingredienser: Kultiverte sopp (Agaricus bisporus), extra virgin olivenolje, solsikkeolje, sorte oliven, 1 % sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt.), smakstilsetning, salt.

Utløpsdato: 36 måneder.

Slik bruker du: For å få mest mulig ut av produktets kvaliteter, anbefales det å bruke en mengde på 15-20 g krem ​​per person, varme den i 5 minutter i en panne etter å ha tilsatt kun salt og ekstra virgin olivenolje. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og som base for alle retter med trøfler.

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder slike komponenter. Under innsamling, overføring og behandling er produktet ikke utsatt for noen risiko for krysskontaminering. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 1465 / Kcal 356 Fett 36 g hvorav mettede fettsyrer 4,7 g Karbohydrater 2,9 g hvorav sukker 0,2 g Fiber 1,8 g Proteiner 3,2 g Salt 1,5 ,XNUMX g

vekt N / A
Format

80 g, 180 g, 500 g

mark

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

21039090

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Svart sommertrøffeltrøffelsaus”