Balsamicoeddik av Modena IGP med trøffel 100 ml

8,43

Krydder basert på balsamicoeddik fra Modena smaksatt med trøfler. Den er ideell som krydder på salater, risottoer, egg, kjøtt og oster.

49 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819210 COD: 9210 kategori: Stikkord: , , ,

Vårt krydder basert på balsamicoeddik fra Modena smaksatt med trøfler er en ekte kulinarisk nytelse som skiller seg ut for sin harmoniske kombinasjon av smaker. Dette eksepsjonelle krydderet er laget med ingredienser av høy kvalitet, og tilbyr en unik og raffinert gastronomisk opplevelse.

Balsamicoeddik av Modena PGI er allerede et verdifullt produkt i seg selv, med sin søte og syrlige smak og karakteristiske mørke farge. I vårt krydder har vi beriket denne delikatessen ytterligere med aromaen av trøfler, og skaper en perfekt forening mellom syrligheten i eddik og den intense smaken av trøffelen. Dette krydderet er perfekt for å berike alle typer retter: fra salater til kjøtt-, ost- og eggeretter. Dens aromatiske noter blander seg vakkert med et bredt spekter av ingredienser, og forvandler selv de enkleste retter til en gourmetdelikatesse.

Balsamicoeddiken til Modena PGI brukt i dressingen vår er sertifisert og garanterer høyeste kvalitet. Sammensatt av vineddik, konsentrert druemost og karamellfarge E150d, er den beriket med et snev av konsentrert druejuice, som ytterligere forsterker smaken og teksturen.

Trøffelen, en av de fineste ingrediensene på kjøkkenet, tilfører smaken en tone av luksus og raffinement. Dens omsluttende aroma gir dybde til smaken av balsamicoeddik, og skaper en unik og uimotståelig harmoni av smaker.

Dette krydderet er det perfekte valget for elskere av gourmetmat, som ønsker å forbedre smakene til rettene sine og skape minneverdige kulinariske opplevelser. Vår balsamicoeddik med trøffelsmak fra Modena PGI er et allsidig alternativ, ideelt for både daglig bruk og spesielle anledninger. Opplev magien til dette eksepsjonelle krydderet og oppdag hvordan du forvandler hver rett til et ekte gastronomisk kunstverk. Vår lidenskap for haute cuisine gjenspeiles i hver dråpe av dette deilige krydderet. Nyt måltidet!

Ingredienser: Balsamicoeddik av Modena IGP 98,8 % [vineddik (inneholder SULFITTER), konsentrert druemost, farge: karamell E150d], konsentrert druejuice, smakstilsetning.

Utløpsdato: 48 måneder.

Slik bruker du: Den er ideell som krydder til salater, risottoer, egg, kjøtt og oster.

Organoleptiske egenskaper: Farge: lys svart Lukt: skarp, eddik, karakteristisk for balsamicoeddik av Modena PGI med hint av trøffel Smak: søtt og surt med eddik og trøffel ettersmak Tilstand: flytende

Allergener: Produktet inneholder allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder disse komponentene: SULFITTER og svoveldioksid i konsentrasjoner høyere enn 10 ppm. Inneholder ikke gluten. Inneholder konserveringsmidler: sulfitter.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 277 / Kcal 65 Fett 0 g hvorav mettede fettsyrer 0 g Karbohydrater 12 g hvorav sukker 12 g Fiber 0 g Proteiner 0 g Salt 0,001 ,XNUMX g

vekt 0,100 kg
mark

Skattesats

4

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

21039090

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Balsamicoeddik av Modena IGP med trøfler 100 ml”