Pesto alla Genovese glutenfri 180 gr

3,45

Pesto alla Genovese tilberedes med kun italiensk basilikum (36%). Den delikate duften av basilikum kombineres med en sterk tone av en utmerket italiensk ost: Pecorino. Det er på denne måten at alle ingrediensene kombineres for å lage en oppskrift med tykkere konsistens: ideell for både forretter og smørbare sauser.

410 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776818800 COD: 1526 kategori: Stikkord: , , , , , , , ,

Pesto alla Genovese er en kulinarisk delikatesse som tilberedes med omhu, med kun den beste italienske basilikum (36%). Den delikate og aromatiske duften av basilikum blander seg harmonisk med den intense noten til en utmerket italiensk ost: Pecorino Romano DOP.

Det er nettopp i sammensmeltningen av disse nøye utvalgte ingrediensene at oppskriften på Pesto alla Genovese blir født, en saus med en tykk og kremet konsistens, som er i stand til å forsterke enhver rett.

Solsikkefrøolje, delikat og lett, er ingrediensen som binder og forener alt, og gir en behagelig mykhet til sausen. Italiensk basilikum, dyrket med omsorg og lidenskap, gir friskhet og duft til preparatet.

Cashewnøttene gir med sin delikatesse og lett søte smak en behagelig tone av kremethet til sausen, mens pinjekjernene tilfører et snev av crunchiness og en unik smak.

Pecorino Romano DOP-ost, produsert med sauemelk og lagret i henhold til tradisjonen, er det særegne elementet i denne oppskriften. Dens intensitet og kompleksitet av smaker kombineres med basilikum, og skaper en uimotståelig blanding for ganen.

Hvitløken gir med sin krydrete sausen karakter og personlighet, mens saltet tilfører akkurat passe mengde smak og balanserer smaken av helheten.

Antioksidanten askorbinsyre og surhetsregulerende sitronsyre bidrar til å bevare friskheten og kvaliteten på ingrediensene, og garanterer utmerket tilberedning.

En viktig merknad er at produktet er GMO-fritt, for å garantere en ekte og autentisk pesto, med respekt for italienske kulinariske tradisjoner.

Pesto alla Genovese er det perfekte valget for å krydre både forretter og smørbare sauser. Pastaene, i de mest varierte formatene, forvandles til autentiske kulinariske kunstverk, mens de smørbare sausene beriker hver rett, og gjør den til en unik og uforglemmelig opplevelse.

Oppdag gleden ved å bruke Pesto alla Genovese på kjøkkenet og la deg erobre av dens godhet og raffinement. Del denne unike kulinariske opplevelsen med dine kjære og nyt privilegiet av å smake på italiensk pesto, en ekte gastronomi. Pesto alla Genovese vil forvandle hvert måltid til en fest for ganen, og gjøre bordet ditt til et sted for raffinert kulinarisk nytelse.

Ingredienser: Solsikkeolje, italiensk basilikum (36%), cashewnøtter, salt, Pecorino Romano DOP-ost (sauemelk, salt, løpe), pinjekjerner, hvitløk, antioksidant: askorbinsyre; surhetsregulator: sitronsyre. Produktet inneholder ikke GMO.

Utløpsdato: Skal konsumeres innen 24 måneder. Garantert holdbarhet: 3/4 (18 måneder).

Slik bruker du: Som den er, klar til bruk.

Organoleptiske egenskaper: Konsistens: kremaktig Farge: mørkegrønn Lukt: typisk for basilikum Smak: typisk for basilikum

Allergener: Inneholder: nøtter og melk. Kan inneholde spor av andre nøtter og peanøtter. Glutenfri.

Primæremballasje: Glasskrukke + blikklokk.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 1963 kJ / 476 kcal Fett: 48 g hvorav mettede fettsyrer 6,5 g Karbohydrater: 4,6 g hvorav sukkerarter 1,9 g Proteiner: 5,2 g Salt: 2,4 ,XNUMX gr

vekt 0,180 kg
mark

Skattesats

10

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

21039090

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første som anmelder “Glutenfri Pesto alla Genovese 180 gr”