Sommertrøffel carpaccio Kosher 80 gr

22,32

Spesialitet basert på sommertrøffelskiver i olje. Kosher sertifisert. Ideell for krutonger og til å krydre førsteretter.

utsolgt

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple

Kosher sommertrøffel Carpaccio er en ekte kulinarisk skatt, tilberedt med utvalgte ingredienser for å tilby en unik smaksopplevelse. Denne delikatessen, sertifisert Kosher, er perfekt for å tilfredsstille ganen til de mest krevende gourmetene, og gir et snev av raffinement til rettene dine.

Hovedpersonen i denne carpaccioen er den dyrebare varianten av sommertrøffel (Tuber aestivum vitt.), som utgjør 60 % av ingrediensene. Dens umiskjennelige duft og aromatiske smak blander seg harmonisk med de andre elementene, og skaper en blanding av smaker som vil fortrylle sansene dine.

For å fullføre dette utsøkte preparatet er det tilsatt solsikkefrøolje, som blander seg med trøffelen for å skape en myk og innbydende tekstur. En liten mengde salt forsterker de naturlige smakene og hjelper til med å balansere kompleksiteten til smakene.

Denne sommertrøffelen Carpaccio er en ekte alliert på kjøkkenet. Den er perfekt å bruke som krydder til forretter, som risotto eller pasta, og beriker hver bit med den uimotståelige aromaen og smaken av trøffelen. Videre er den ideell for å lage deilige brødkrutonger, og tilbyr en raffinert og deilig kulinarisk opplevelse.

En ekstra fordel med denne delikatessen er at den ikke inneholder gluten eller konserveringsmidler, noe som gjør den egnet for ulike diettbehov. Med sin sofistikerte smaksprofil er Kosher Summer Truffle Carpaccio det perfekte valget for de som ønsker å forbedre retter med et snev av eleganse og autentisitet.

Ingredienser: Sommertrøffel (knoll aestivum vitt.) 60 %, solsikkeolje, salt, smakstilsetning.

Utløpsdato: 24 måneder.

Slik bruker du: Ideell for krutonger og til å krydre førsteretter.

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 1599 / Kcal 389 Fett 40,3 g hvorav mettede fettsyrer 4,6 g Karbohydrater 0,4 g hvorav sukker 0,4 g Fiber 5,1 g Proteiner 3,6 g Salt 0,44 ,XNUMX g

vekt 0,080 kg
mark

Skattesats

10

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

20039010

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Kosher sommertrøffelcarpaccio 80 gr”