Glutenfri krem ​​og Bianchetto trøffelbasert krem ​​170 gr

5,10

The Cream and Bianchetto Trffel Cream er en perfekt blanding av parmesan og trøffel. En suveren smak av de viktigste ostene, beriket med duften av trøfler. En ingrediens av høy kvalitet fra italiensk mat. En enkel, men verdifull oppskrift, kremet og ideell for bruk i ulike tilberedninger: saus til pasta eller krydder til ris, fyll for fylt pasta, perfekt for å smøre på ristet brød. Et smart og elegant preg på bordet ditt!

utsolgt

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819265 COD: 9265 kategori: Stikkord: , , , ,

Glutenfri krem ​​og Bianchetto trøffelbasert krem ​​er en kulinarisk delikatesse som kombinerer rikdommen av krem ​​med den delikate aromaen til Bianchetto-trøffelen. Denne kremen tilbyr en luksuriøs gastronomisk opplevelse, og beriker rettene dine med et snev av eleganse og glutenfri smak.

Porcini-sopp, inkludert Boletus edulis og andre i gruppen, gir en jordaktig, rik smak, mens Agaricus bisporus, også kjent som knappsopp, tilfører en behagelig tekstur og dybde av smak. Kremen, med sin omsluttende kremethet, blander seg harmonisk med de andre ingrediensene, og skaper en fløyelsmyk og innbydende base. Parmigiano Reggiano DOP ost, med sin kompleksitet og unike smak, gir en tone av smak til retten. Løken bidrar med en subtil sødme, mens biancatto-trøffelen (Tuber borchii Vitt.) gir en parfyme understreket av en tone av luksus. Den ekstra virgin olivenoljen tilfører en fruktig tone, mens hvitløk og persille gir et aromatisk preg som frisker opp ganen. En klype salt og pepper regulerer smaken og smaken. Tilstedeværelsen av surgjøringsmiddelet melkesyre bidrar til å balansere smakene og gi kremen en lett syrlighet. Denne kremen er spesielt formulert glutenfri, noe som gjør den egnet for personer med spesielle diettbehov. Dens fravær av GMO garanterer dens renhet og autentisitet.

Den glutenfrie hvite trøffel- og kremkremen er et verdifullt tillegg til kjøkkenet ditt, perfekt for å forsterke smaken av retter som pasta, risotto, kjøtt eller tilbehør. Gjør enhver kulinarisk anledning til et øyeblikk av luksus og smak med denne deilige glutenfrie kremen.

Ingredienser: Porcini-sopp (Boletus edulis og rel. gruppe), solsikkefrøolje, champignonsopp (Agaricus Bisporus), fløte, Parmigiano Reggiano DOP-ost (melk, salt, løpe) (5%), løk, sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt) .) 1 %, salt, extra virgin olivenolje, hvitløk, persille, pepper, surgjører: melkesyre; aroma. Produktet inneholder ikke GMO.

Utløpsdato: Skal konsumeres innen 24 måneder. Garantert holdbarhet: 3/4 (18 måneder).

Slik bruker du: Som den er, klar til bruk.

Organoleptiske egenskaper: Konsistens: kremaktig Farge: lysebrun Lukt: typisk for sopp og trøfler Smak: typisk for sopp og trøfler

Allergener: Inneholder: melk. Kan inneholde nøtter. Glutenfri.

Primæremballasje: Glasskrukke + blikklokk.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 1216 kJ / 295 kcal Fett: 30 g hvorav mettede fettsyrer 5,4 g Karbohydrater: 1,6 g hvorav sukkerarter 1,0 g Proteiner: 4,0 g Salt: 1,7 ,XNUMX gr

mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Glutenfri kremfløte og Bianchetto trøffelbasert krem ​​170 gr”