Glutenfri porcini og champignon soppkrem 180 gr

4,68

Porcini og Champignon soppkrem er en kremet saus med en smakfull konsistens, tilberedt med mer enn 50 % soppen fordelt på Porcini og Champignon. Det er en perfekt vegetarsaus, tilberedt med de beste ingrediensene og kan brukes til risotto, med fersk pasta, smøre på brød eller som base for fyll. Den kan brukes ren eller fortynnet med fløte eller melk.

148 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776818770 COD: 1520 kategori: Stikkord: , , , , ,

Porcini- og Champignon-soppkremen er en kulinarisk delikatesse med en kremet konsistens og omsluttende smak, laget med over 50 % sopp, ekspert utvalgt blant Porcini og Champignon. Denne vegetarsausen er en skikkelig godbit for ganen, tilberedt med omhu og med de beste råvarene, og byr på mange muligheter for bruk på kjøkkenet.

Porcini-sopp (Boletus edulis og beslektet gruppe), med sin rike og omsluttende smak, utgjør 33 % av fløten, og gir et notat av intensitet og autentisitet til retten. 18 % knappsopp (Agaricus bisporus) gir en behagelig friskhet til sausen, og skaper en perfekt balanse mellom smakene til de to sopptypene.

Solsikkefrøolje, delikat og lett, er ingrediensen som binder og forener alt, og gir kremen en behagelig mykhet. Kremen tilfører en kremet tone, noe som gjør sausen uimotståelig fløyelsmyk.

Løken, delikat stekt, gir et snev av sødme og dybde av smak, mens extra virgin olivenolje tilfører en tone av delikatesse og autentisitet.

Saltet, persille, hvitløk og pepper bidrar til å fremheve smakene til soppen, og skaper en kombinasjon av balanserte og behagelige smaker på ganen.

Melkesyren bevarer kremens friskhet, mens aromaen understreker kompleksiteten til smaker, noe som gjør denne sausen til en ekstraordinær kulinarisk opplevelse.

Produktet er GMO-fritt, og garanterer en ekte og autentisk krem, med respekt for kulinariske tradisjoner.

Porcini- og champignonsoppkremen er perfekt for å krydre risottoer, fersk pasta og kjøttretter, og gir et snev av raffinement til enhver tilberedning. Den er også ideell som pålegg på brød, til smakfull bruschetta, eller som base for fyll, for å lage overraskende retter.

Allsidigheten til denne kremen gjør at den kan brukes ren eller fortynnet med fløte eller melk, i henhold til preferansene og behovene til hver enkelt oppskrift.

Oppdag gleden ved å bruke Porcini og Champignon soppkrem på kjøkkenet og la deg erobre av dens godhet og raffinement. Del denne unike kulinariske opplevelsen med dine kjære og nyt privilegiet av å smake på krem ​​av sopp, en ekte gastronomi. Porcini- og champignonsoppkremen vil forvandle hver rett til en fest for ganen, og gjøre bordet ditt til et sted for raffinert kulinarisk nytelse.

Ingredienser: Steinsopp (Boletus edulis og rel. gruppe) 33 %, solsikkefrøolje, champignonsopp (Agaricus bisporus) 18 %, fløte, løk, extra virgin olivenolje, salt, persille, hvitløk, pepper, surgjører: sur melkesyre; aroma. Produktet inneholder ikke GMO.

Utløpsdato: Skal konsumeres innen 24 måneder. Garantert holdbarhet: 3/4 (18 måneder).

Slik bruker du: Som den er, klar til bruk.

Organoleptiske egenskaper: Konsistens: kremaktig Farge: lysebrun Lukt: typisk for sopp Smak: typisk for sopp

Allergener: Inneholder: melk. Kan inneholde spor av nøtter. Glutenfri.

Primæremballasje: Glasskrukke + blikklokk.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 1156 kJ / 281 kcal Fett: 29 g hvorav mettede fettsyrer 4,6 g Karbohydrater: 1,7 g hvorav sukkerarter 1,1 g Proteiner: 2,5 g Salt: 1,7 ,XNUMX gr

mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fløte med steinsopp og champignon glutenfri 180 gr”