Glutenfri artisjokk og sort sommertrøffelkrem 170 gr

11,70

Artisjokkkrem med 5 % sort sommertrøffel. Den er ideell som krydder til krutonger og førsteretter.

40 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819296 COD: 9296 kategori: Stikkord: , , , , , ,

Artisjokkkremen vår med 5 % svart sommertrøffel er en deilig og raffinert kulinarisk tilberedning, ideell for å berike rettene dine med en kombinasjon av unike og deilige smaker. Denne kremen er dyktig laget for å tilby deg en uimotståelig kombinasjon av delikatessen til artisjokker og dyrebarheten til den svarte sommertrøffelen.

Artisjokkene, tilstede med 65 % i kremen, er nøye utvalgt for å sikre maksimal kvalitet og smak. Denne grønnsaken, med sin delikate smak og fløyelsmyke tekstur, kombineres med den svarte sommertrøffelen i en enestående harmoni av smaker. Den ekstra virgin olivenoljen, nøye utvalgt, er ingrediensen som gir kremen en behagelig mykhet og et snev av autentisitet. Den svarte sommertrøffelen, tilstede i 5 %, gir kremen en omsluttende aroma og en unik smak, som beriker hver rett med sin delikatesse. Saltet, persille og pepper fullfører denne oppskriften, og forsterker smaken og kompleksiteten til smakene, mens den naturlige aromaen understreker delikatessen og elegansen til kremen.

Produktet er GMO-fritt, og garanterer en ekte og autentisk krem, med respekt for kulinariske tradisjoner og bevisste matvalg.

Ingredienser: Artisjokker 65 %, extra virgin olivenolje, sommertrøffel 5 % (Tuber aestivum Vitt.), salt, smakstilsetning, persille, pepper. Produktet inneholder ikke GMO.

Utløpsdato: 36 måneder.

Slik bruker du: For å få mest mulig ut av produktets kvaliteter, anbefales det å bruke en mengde på 35/40 g produkt per person, og sautere det sammen med pastaen direkte i pannen. Om ønskelig, tilsett parmesan. Den er ideell som krydder til krutonger og førsteretter.

Organoleptiske egenskaper: Konsistens: finkornet Farge: krem ​​som tenderer mot gul Lukt: typisk for produktet, intens med trøfler Smak: typisk og behagelig Konsistens: kompakt og tett Tilstand: solid

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder slike komponenter. Under innsamling, overføring og behandling er produktet ikke utsatt for noen risiko for krysskontaminering. Glutenfri.

Primæremballasje: Glasskrukke + blikklokk.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 1141 kJ / 277 kcal Fett: 28,1 g hvorav mettede fettsyrer 3,9 g Karbohydrater: 2,2 g hvorav sukkerarter 1,2 g Proteiner: 1,8 g

vekt 0,170 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å anmelde “Glutenfri krem ​​av artisjokker og svart sommertrøffel 170 gr”