Krem av steinsopp og hvit trøffel 80 gr

8,10

Spesialiteter basert på steinsopp og hvit trøffel. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler.

11 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776818954 COD: 8954 kategori: Stikkord: , , , , ,

Vår deilige porcini-sopp- og hvite trøffelspesialitet er en skikkelig godbit for ganen. Denne fine kombinasjonen av smaker tilbyr en unik kulinarisk opplevelse, som egner seg perfekt til et bredt utvalg av retter, fra forretter til for- og andreretter, omeletter og mye mer. Kombinasjonen av steinsopp og hvit trøffel skaper en harmoni av smak og aroma, noe som gjør dette krydderet til et virkelig must-have på kjøkkenet.

Vår steinsopp, nøye utvalgt og av høyeste kvalitet, består hovedsakelig av Boletus Edulis og relaterte grupper, kjent for sin rike og omsluttende smak. De er dyktig kombinert med den unike og dyrebare aromaen til den hvite trøffelen, Tuber magnatum Pico, en av de deiligste og mest verdsatte trøflene i verden. Tilstedeværelsen av denne trøffelen gir et snev av luksus og raffinement til krydderet, noe som gjør den perfekt for spesielle anledninger og festlige øyeblikk.

For å lage denne deilige spesialiteten bruker vi kun ekstra virgin olivenolje av høy kvalitet, som tilfører en fruktig og delikat tone til blandingen av smaker. Saltet doseres nøye for å balansere ingrediensene og forsterke deres naturlige smaker. Allsidigheten til denne spesialiteten gjør den egnet for flere bruksområder på kjøkkenet. Du kan smøre denne dressingen på krutonger for en elegant forrett, legge den til risottoer og pasta for å forsterke smaken, eller bruke den til å gi et spesielt preg til omeletter og kjøtt- eller fiskebaserte tilberedninger. Vår spesialitet for steinsopp og hvit trøffel er en sann nytelse for sansene og et raffinert tilskudd til bordet ditt. Eksperimenter med nye kombinasjoner og la deg rive med av denne kulinariske delikatessen som vil erobre hjertene og ganene til alle gourmeter. Nyt måltidet!

Ingredienser: Steinsopp 58,5 % (Boletus Edulis og Group Rel.), extra virgin olivenolje, smakstilsetning, salt, hvit trøffel 0,5 % (Tuber magnatum Pico).

Utløpsdato: 36 måneder.

Slik bruker du: For å få mest mulig ut av produktets kvaliteter, anbefales det å bruke en mengde på 10 g krem ​​per person, bruke den direkte på tallerkenen. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: kremaktig Farge: brun Lukt: typisk Smak: naturlig, typisk og behagelig. Konsistens: kremaktig og kompakt Tilstand: solid

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder slike komponenter. Under innsamling, overføring og behandling er produktet ikke utsatt for noen risiko for krysskontaminering. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 984 / Kcal 239 Fett 24 g hvorav mettede fettsyrer 3,9 g Karbohydrater 1,3 g hvorav sukker 0,6 g Fiber 3,2 g Proteiner 2,4 g Salt 0,44 ,XNUMX g

vekt 0,080 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å omtale “Cream of porcini sopp og hvit trøffel 80 gr”