Pecorino Romano DOP krem ​​med verdsatt svart trøffel 80 gr

8,64

Spesialiteter basert på Pecorino Romano DOP og verdsatt svart trøffel. Den er ideell som krydder til krutonger og førsteretter.

utsolgt

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819043 COD: 9043 Kategori: , Stikkord: , , , , , ,

Pecorino Romano PDO-krem med dyrebar svart trøffel er en gastronomisk fortreffelighet som kombinerer den intense smaken av Pecorino Romano PDO med den aromatiske delikatessen til den svarte trøffelen. Denne utsøkte kreasjonen er pakket i en praktisk 80 grams krukke, klar til å gi en eksplosjon av smaker til ethvert kjøkken.

Basen til denne kremen er nøye sammensatt, og velger ingredienser av høy kvalitet. Kremen bidrar til kremens rikdom og kremethet, mens Pecorino Romano DOP, laget med melk, salt og løpe, tilfører dybde og kompleksitet til smaken. Helmelk og smør bidrar til en fløyelsmyk og innbydende tekstur. Men det er Precious Black Truffle (Tuber Melanosporum Vitt.), tilstede ved 2 %, som bringer den sanne essensen av luksus til denne kremen. Den umiskjennelige aromaen av svart trøffel blander seg vakkert med den intense smaken av pecorino, og skaper en ekstraordinær sanseopplevelse. Maisstivelse brukes for å gi stabilitet til kremen, og bidrar til en jevn og behagelig tekstur på ganen.

For å fullt ut sette pris på kvalitetene til denne kremen anbefaler vi å bruke en mengde på 35/40 gram produkt per person og varme den sammen med pastaen direkte i pannen. Denne metoden lar smakene blande seg optimalt, og skaper en rik og smakfull rett. Hvis ønskelig, kan du legge til litt parmesan for en ekstra smak. Denne kremen er ideell som krydder til crostini og forretter. Du kan bruke den til å forsterke smaken av favorittrettene dine, og gi dem et snev av eleganse og raffinement. Takket være fraværet av gluten og konserveringsmidler er det et passende valg for ulike kostholdsbehov. Gled ganen din med denne PDO pecorino romano-kremen med fin svart trøffel og gjør hvert måltid til en uforglemmelig gourmetopplevelse.

Ingredienser: FREME, Pecorino Romano DOP (31,7 %) (MELK, salt, løpe), hel MELK, SMØR, Edel svart trøffel 2 % (Tuber Melanosporum Vitt.), smakstilsetning, maisstivelse.

Utløpsdato: 36 måneder.

Slik bruker du: For å få mest mulig ut av produktets kvaliteter, anbefales det å bruke en mengde på 35/40 g produkt per person, og sautere det sammen med pastaen direkte i pannen. Om ønskelig, tilsett parmesan. Den er ideell som krydder til krutonger og førsteretter.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: finkornet Farge: krem ​​som tenderer mot gul Lukt: typisk for produktet, intens med trøfler Smak: typisk og behagelig Konsistens: kompakt og tett Tilstand: fast

Allergener: Produktet inneholder allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder disse komponentene: MELK. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 1336 / Kcal 323 Fett 30 g hvorav mettede fettsyrer 21 g Karbohydrater 2,3 g hvorav sukker 1,6 g Fiber 0 g Proteiner 11 g Salt 1,4 ,XNUMX g

vekt 0,80 kg
mark

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

21039090

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å anmelde “PDO Roman Pecorino Cream with Precious Black Truffle 80 g”