Villblomsthonning og edel sort trøffel 120 gr

9,90

Edelaktig delikatesse med svart trøffelsmak basert på villblomsthonning. Ideell som forrett eller som andre rett, akkompagnert av godt lagret Pecorino- eller Fossa-ost.

24 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819104 COD: 9104 kategori: Stikkord: , , , ,

Vår villblomsthonning med fin svart trøffel er en skikkelig godbit som kombinerer honningens naturlige sødme med den omsluttende og umiskjennelige smaken av svart trøffel. Denne gourmet-delikatessen ble skapt for å tilfredsstille de mest raffinerte ganer og er perfekt både som forrett og som andre rett.

Grunnlaget for vår villblomsthonning er et utvalg blomsternektar fra forskjellige plantevarianter, som garanterer en unik rikdom av aromaer og dufter. Denne harmoniske kombinasjonen av naturlig nektar gir honning en delikat sødme og en uimotståelig blomsterbukett.

Det magiske preget av denne delikatessen er gitt av den dyrebare svarte trøffelen, en av skattene i landet vårt. Den svarte trøffelen er en verdsatt sopp med en intens og sofistikert smak, med jordnære og omsluttende toner. Den svarte trøffelen, også kjent som Tuber melanosporum, er ettertraktet for sin sjeldenhet og unike aroma, noe som gjør den til en av de mest verdsatte ingrediensene på kjøkkenet.

Den svarte trøffelen brukes med dyktighet i tilberedningen av denne honningen, og skaper en kombinasjon av smaker som gjør denne kulinariske spesialiteten virkelig unik. Honningens delikatesse blander seg vakkert med den intense aromaen til den svarte trøffelen, og skaper en balansert og harmonisk kombinasjon.

Millefiori-honningen med svart trøffel er ideell for å nytes som forrett eller som andre rett. Du kan ledsage den med godt lagret Pecorino- eller Fossa-ost for å forsterke smakene og smaksnyansene til denne herligheten ytterligere. Du kan servere denne honningen på crusty krutonger eller med lett ristede baguetteskiver, for å sette pris på dens sødme og intense aroma. La deg rive med av de unike følelsene som denne kombinasjonen av honning og svart trøffel vil gi deg.

Vårt utvalg av millefiori-honning med svart trøffel er en ekte gourmetopplevelse som kan nytes sakte, for å oppdage hver nyanse av smak og aroma som denne delikatessen har å tilby. Et snev av luksus og originalitet for å legge til dine spesielle anledninger og elegante middager. Nyt måltidet!

Ingredienser: Villblomsthonning 98,2 %, verdsatt svart trøffel 1,5 % (Tuber melanosporum Vitt.), smakstilsetning.

Utløpsdato: 24 måneder.

Slik bruker du: Ideell som forrett eller som andre rett, akkompagnert med godt lagret Pecorino- eller Fossa-ost. Blandede oster med trøffelhonning.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: halvflytende Farge: strågul, lys Lukt: typisk Smak: veldig søt, aromatisk. Ingen ettersmak Tilstand: fast

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder slike komponenter. Under innsamling, overføring og behandling er produktet ikke utsatt for noen risiko for krysskontaminering. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 1419 / Kcal 334 Fett 0 g hvorav mettede fettsyrer 0 g Karbohydrater 83 g hvorav sukker 81 g Proteiner 0,4 g Salt 0,5 g

vekt 0,120 kg
mark

HS kode

04090000

Opprinnelsesland

Italia

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å anmelde “Villblomsthonning og verdsatt svart trøffel 120 gr”