Kosher hvit trøffel ekstra virgin olivenolje 250 ml

16,80

Krydder med hvit trøffelsmak basert på extra virgin olivenolje. Kosher sertifisert. Olje for å smaksette forretter, andreretter, tilbehør, krutonger og andre lignende produkter.

99 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple

Vår dressing med hvit trøffelsmak er en sann kulinarisk nytelse. Tilberedt med ekstra virgin olivenolje av høyeste kvalitet og smaksatt med hvite trøfler, er dette produktet Kosher-sertifisert, og garanterer den høyeste kvaliteten og renheten av ingrediensene.

Hvit trøffelsmaksolje er en ekte skatt på kjøkkenet. Dens allsidighet gjør den ideell for å berike og forsterke smaken til en rekke retter. Du kan bruke den til å smaksette forretter, som pasta eller risotto, og gi dem et snev av eleganse og raffinement. Tilsett noen dråper av denne oljen i pastaretten med hvit trøffel, og resultatet blir en uimotståelig rett som vil glede gjestene dine. Men bruksmulighetene slutter ikke der. Denne oljen er også perfekt for å smaksette hovedretter, som grillet kjøtt eller fisk, og gir dem en spesiell og unik tone. Sideretter kan også pyntes med dette krydderet, som vil gi et snev av luksus og raffinement til grønnsaker og belgfrukter. Tenk deg å servere deilige kanapeer med denne hvite trøffeloljen som base: aromaen vil omslutte ganen med en blanding av unike opplevelser, noe som gjør hver bit til en uforglemmelig opplevelse.

Våre ingredienser er nøye utvalgt for å sikre høyeste kvalitet og mest autentiske smak. Den ekstra virgin olivenoljen er kombinert med naturlige hvite trøffelsmaker, og skaper et perfekt ekteskap mellom renheten til oljen og intensiteten til trøffelen.

La deg erobre av den raffinerte smaken til denne hvite trøffeldressingen og forvandle rettene dine til ekte smakskunst. Forbedre smakene til rettene dine og gjør enhver anledning spesiell med vår dressing med hvit trøffelsmak. Nyt måltidet!

Ingredienser: Extra virgin olivenolje, smakstilsetninger.

Utløpsdato: 24 måneder.

Slik bruker du: Den ekstra virgin hvite trøffeloljen kan brukes som den er, som ingrediens og/eller smakstilsetning til forretter, hovedretter, tilbehør, krutonger og andre lignende produkter.

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 3696 / Kcal 899 Fett 99,9 g hvorav mettede fettsyrer 14,5 g Karbohydrater 0 g hvorav sukker 0 g Proteiner 0 g Salt 0 g

vekt 0,100 kg
mark

HS kode

15179099

Opprinnelsesland

Italia

Skattesats

4

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å anmelde “Kosher hvit trøffel ekstra jomfru olivenolje 250 ml”