Extra virgin olivenolje med svart trøffel 250 ml

8,70

Krydder basert på extra virgin olivenolje smaksatt med svart trøffel (knoll melanosporum vitt). Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler.

207 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776818664 COD: 8664 kategori: Stikkord: , , , , ,

Dette ekstraordinære krydderet er en kulinarisk delikatesse som kombinerer fortreffeligheten til ekstra virgin olivenolje med den unike og omsluttende aromaen til den svarte trøffelen (knoll melanosporum vitt). Denne synergien av smaker er en sann hymne til gastronomisk raffinement, og tilfører en tone av luksus til hver rett.

Ekstra virgin olivenolje er kjent for sin overlegne kvalitet og glatte, fruktige smak. Beriket med svart trøffel, når dette krydderet nye høyder av fortreffelighet. Den svarte trøffelen, med sin intense og umiskjennelige aroma, gir oljen en omsluttende aroma og en smaksrikdom som sprer seg i hver bit.

Dette krydderet er ideelt for å forsterke smakene til krutonger og fyll, noe som gjør forretter til en uforglemmelig opplevelse. Enten du planlegger å tilberede delikate førsteretter eller saftige andreretter, vil dette krydderet være den perfekte touchen for å ta enhver rett til neste nivå.

Omeletter, med sin enkle eleganse, vil bli til et gastronomisk mesterverk takket være dette krydderet. Smaken av den svarte trøffelen passer perfekt til egg, og skaper en symfoni av smaker som vil glede de mest raffinerte ganer.

Men mulighetene for å bruke dette krydderet er uendelige. Du kan eksperimentere med din kulinariske kreativitet ved å bruke den som en base for enhver trøffelrett. Fra gourmetpastaer til kremete risottoer, fra fint kjøtt til deilige oster, vil hver rett få en ny dimensjon av smak og nytelse.

Ikke rart at dette krydderet har blitt et viktig valg for elskere av gourmetmat. Dens allsidighet og ekstraordinære smak gjør den til en av de mest verdsatte kulinariske fortreffene.

Med hver dråpe av dette krydderet vil du kunne nyte en unik og uforglemmelig kulinarisk opplevelse. Enten du bruker den til å berike et hverdagsmåltid eller for å feire en spesiell anledning, vil dette sorte trøffelkrydderet forvandles til et snev av luksus og raffinement som tar ganen din med på en ekstraordinær sansereise. Oppdag gleden ved å lage gourmetretter med dette dyrebare krydderet og la deg erobre av den kulinariske fortreffeligheten som bare svarte trøfler og ekstra virgin olivenolje kan tilby.

Ingredienser: Extra virgin olivenolje 99%, aroma.

Utløpsdato: 24 måneder.

Slik bruker du: For å få mest mulig ut av produktets kvaliteter anbefales det å bruke en teskje olje per person. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler.

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder slike komponenter. Under innsamling, overføring og behandling er produktet ikke utsatt for noen risiko for krysskontaminering. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 3676 / Kcal 894 Fett 99 g hvorav mettede fettsyrer 18 g Karbohydrater 0 g hvorav sukker 0 g Fiber 0 g Proteiner 0 g Salt 0 ,XNUMX g

vekt 0,250 kg
mark

Skattesats

4

HS kode

15179099

Opprinnelsesland

Italia

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å omtale “Ekstra virgin olivenolje med svart trøffel 250 ml”